Winamp

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
caia
Nováček
Nováček

Winamp

Příspěvek od caia »

Ahoj, taky se vám stává? když stáhnu , mp3 z kazza tak často má délku třeba 20min a nic nehraje. Může to být třeba mp3pro? Nebo víte čím to je?
Děkuji za odpověd.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

to jsou podvrzeny soubory, kazza je jima primo zamorena, nevim, co je na tom pravdy, ale cetl jsem, ze to je prace RIAA pro stizeni sireni nahravek (kdyz se ti povede stahnout soubor se spravnym obsahem treba na paty pokus, brzo te to prestane bavit)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Re: Winamp

Příspěvek od Rammstein »

caia píše:Ahoj, taky se vám stává? když stáhnu , mp3 z kazza tak často má délku třeba 20min a nic nehraje. Může to být třeba mp3pro? Nebo víte čím to je?
Děkuji za odpověd.
Only DC ++ :wink:
caia
Nováček
Nováček

Příspěvek od caia »

Dony píše:to jsou podvrzeny soubory, kazza je jima primo zamorena, nevim, co je na tom pravdy, ale cetl jsem, ze to je prace RIAA pro stizeni sireni nahravek (kdyz se ti povede stahnout soubor se spravnym obsahem treba na paty pokus, brzo te to prestane bavit)
No upřímně to máš pravdu, brzo to přestane bavit, ale že by to bylo tímto?
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Winamp

Příspěvek od NoTHX »

caia píše:Ahoj, taky se vám stává? když stáhnu , mp3 z kazza tak často má délku třeba 20min a nic nehraje. Může to být třeba mp3pro? Nebo víte čím to je?
Děkuji za odpověd.
Kazaa je prolezla virama, fejkem a všemožnym brajglem, DC++ zatím odolává :wink:

Btw... MP3pro je zpětně kompatibilní s MP3, i když je to potom docela humus přehrávat mp3pro na mp3only přehrávači, kvůli poloviční bitrate :huh:
HaniSS(cz)
Nováček
Nováček

Příspěvek od HaniSS(cz) »

Ahojte...

mám teď winamp 5,08 a mám následující problém :

na SB audigy 2 ZS mi hrají jen bedny, subwoofer je němý....měl jsem předtím winamp 2,78 se stejným problémem, ale trošku hraná s pluginy to vyřešilo....bohužel teď to lámu marně, nepomáhá nic...

nechci od WA5,08 odejít, protože přehrává inet TV+rádia a má přístup na solidní databázi videoklipů....

Může mi někdo poradit? THX
volume
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“