Splinter Cell 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

martin_CZ píše:
frost.silenec píše:Ja vim ze kazdej z SC ma svuj ENGINE.
tojono... unreal a unreal :-D a tendle by mel bejt taky unreal, akorat malicko vylepsenej ;) a k tem skriptum - to byl duvod proc sem nedohral 2ku (teda pak jo, ale se savama), pac se skript nepustil -> neotevrely se dvere -> byl sem v piiiiiip :oops:
Ja se taky zasekl, tak jsem se taky na to vybodl. To pako zustalo ve dverych a proste musel bych celou misi sjizdiet od znova tak jsem udel rychlou proceduru s SC :twisted:. Je to cely volaky divny (I a II, III jsem nehral)
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

ja mam splinter cell asi ten 1 dil, moji konfiguraci vidite nize.Hra mi jede hrozne pomalu, a taky sem nemoh otevrit ty dvere sperhakem
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

frost.silenec píše:
ElCon píše:Je to paráda ... !!!!!!!!!!! Po třetí dohraný demo a jak malej kluk se těším na plnou ... fakt nářez ... nejhezčí grafika, kterou sem viděl ...
I když jsem to ještě nehrál tak u mne SC I a II byla hra s docela nadprumernou grafikou ale hratelnost - hra mi pripadala uplne cela nascriptovana! :evil: Proste oni neudelali Engine hry a pak mapy oni to vyvyjeli a uspusobovali podle MAP! :x (tyhle keci jsou z meho selskeho zdraveho rozumu, nejsou oficialne podlozeny!!) U mne bude vzdy HL2 RULEZ!!!!!

[TO ELCON: FUCK WOLF!!! .............]

Jenže ty taky nemůžeš srovnávat HL2 a SC3,a splinter 3 je hodně málo nasciptovanej,zatímco v SC 1,2 jsi mohl zabít nepřítele nanejvýš dvěma způsoby ve splintru 3 je můžeš zabít třeba 4,a jenom SC 3 jede pod enginem Unrealu
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

_raven_ píše: ... jenom SC 3 jede pod enginem Unrealu ...
Dolož ... fakt nevím :)
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

JJ taky se těšim na SC 3 hrál sem 1 ale na plný detaily se mi sekala jako prase, tak počkám ještě chvilku koupim new GK a doufám že trojka pojede v poho, protože s timhle pc bych si trojku asi moc nezahrál :oops:
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Walker píše:JJ taky se těšim na SC 3 hrál sem 1 ale na plný detaily se mi sekala jako prase, tak počkám ještě chvilku koupim new GK a doufám že trojka pojede v poho, protože s timhle pc bych si trojku asi moc nezahrál :oops:
Tak to je HODNĚ divný ... mám poloviční konfiguraci a jede mi to na plný detaily skoro plynule ...
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

ElCon píše:
_raven_ píše: ... jenom SC 3 jede pod enginem Unrealu ...
Dolož ... fakt nevím :)
Mluvil jsem ted s ravenem a on myslel UNREAL II, ale to je taky pekna blbost, z enginu unreala II nemas sanci ani z 1/2 vyzdimat grafiku jaka je v SC III.

P.S. konecne jsem se dostal k SC III a jooo grafika jde inteligence se zlepsila od SC I,II. Ale podle mne SC patri do console a ne na PC, moc mi to pripomina metal gear solid a ten se da hrat dobre jen na consoli. Mno mate to jedno furt HL2 RULEZ!!!
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

frost.silenec píše:
ElCon píše: Dolož ... fakt nevím :)
Mluvil jsem ted s ravenem a on myslel UNREAL II, ale to je taky pekna blbost, z enginu unreala II nemas sanci ani z 1/2 vyzdimat grafiku jaka je v SC III.

P.S. konecne jsem se dostal k SC III a jooo grafika jde inteligence se zlepsila od SC I,II. Ale podle mne SC patri do console a ne na PC, moc mi to pripomina metal gear solid a ten se da hrat dobre jen na consoli. Mno mate to jedno furt HL2 RULEZ!!!

Takže jsem se dival po netu a našel jsem to.Jenom jsem to napsal blbě SC 3 jede pod enginem unreala 2 ale hodne vylepšeným tady je stránka na které to je http://games.tiscali.cz/reviews/splinte ... dex.asp,je to v odstavci "za krásu se platí".A nic proti ale ja bych nesrovnaval halfa 2 a SC 3,podle mne jsou to od sebe odlišný hry. :D
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ACH JO

Příspěvek od NooXy »

Krásná hra, demo docela dlouhý, s těma dveřma jsem žádný problémy neměl. Bohužel mi jde hra, i na mé přetaktované RADANĚ 9600XT, nejde nijak moc plynule. Hraju 1024 na HIGH, se středníma stínama. To mě nutí si pořídit GF 6600GT, ale podle ohlasů to v týhle hře taky nedělá zázraky :evil:
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

_raven_ píše:
frost.silenec píše: Mluvil jsem ted s ravenem a on myslel UNREAL II, ale to je taky pekna blbost, z enginu unreala II nemas sanci ani z 1/2 vyzdimat grafiku jaka je v SC III.

Takže jsem se dival po netu a našel jsem to.Jenom jsem to napsal blbě SC 3 jede pod enginem unreala 2 ale hodne vylepšeným tady je stránka na které to je http://games.tiscali.cz/reviews/splinte ... dex.asp,je to v odstavci "za krásu se platí".A nic proti ale ja bych nesrovnaval halfa 2 a SC 3,podle mne jsou to od sebe odlišný hry. :D
Tak v tom pripade UPLNE kompletne vyhazeli vnitrek enginu UNREAL II a udelali ho komplet novej (alias udelali engine pro zmrsenou hru :) ) nikdy bych nerekl ze je to predelanej ENGINE unrealu II. Vy si tady hrajte na LARU CROFT v novem kabatku s ostrejsimi zbranemi. Ja jsi jdu vystrilet trochu strev do SoF. HL2 RULEZ!!!
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

skusil som demo a na R9600xt na 1024x768 a PS 1.1, SHADOW LOW a ostatne zapnute od 20-40FPS...

tu smeruje moja otazka - ako zapnut 2.0 ?
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

eraser007 píše:tu smeruje moja otazka - ako zapnut 2.0 ?
neni,, jenom 1.1 a 3.0
ASUS F3T
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

sakra, kde je spravodlivost :evil:

vsimol si niekto zasadny rozdiel v grafike ?

ked uz si myslia ze nemusia prepracovat do shaderov 2, ved co, sprostí fanusikovia neuvidia rozdiel :evil:
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Crazer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Crazer »

Nechtěl by mi někdo koupit SC3 :-D
GeForce 6600 4EVER??
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Crazer píše:Nechtěl by mi někdo koupit SC3 :-D
Za kolik a proc ho chces prodat?
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

OT chlapci :(

on pisal MI, cize v preklade za SVOJE kupis JEMU

*** no OT !! :oops: bo ma tí modi zozeru :lol:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

jo, ja to pochopil nejdriv jako raven, uz jsem chtel napsat, ze tady mame bazar, ale pak jsem si taky uvedomil, že to je vlastne opacne ..

opravdová lol otázka :)

mno, takže 2 crazer. sve pozadavky na koupi/prodej hry smeruj do sekce bazar, a jen preventivne: jen originalky...

takze prosim konec OT ;-)
show must go on..
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

No na moji 6600gt ta hra hra jede plynule na max detaily. Mate hosi dobry sestavy akorat ty petkovy nvidie sou tam na......
Jinak uz se tesim na plnou, a k te jednicce tu sem nehral, ale neni to nahodou ta co stoji 299,-?
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

To Elcon: No to mas pravdu zabudol som sorry
Naposledy upravil(a) IQLogic dne sob 9. črc 2005, 18:54, celkem upraveno 2 x.
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

IQLogic píše:Caute! Nikto dlho nenapisal tak pisem mam tu plnu verziu od kamarata. Urobeny image z originalu. Ono to ale nejde. Neviete co nato treba pretoze cracky nefunguju. Zevraj nato ma ist nejaky miniimage ale neviem ako to mam pouzit. PLS poradte kto viete. THX
Počkej, až to uvidí někdo z modu ... to je warez jak prase :) ---
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“