Silent Hunter III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

já nevim proč ale když jí připojím DVI-I tak jede 1280 * 1024 pokud dám klasiku jede jako vám, ale fak nevim proč, mam LCD
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

může mi někdo připomenout, jak korektně ukončit misi, když dostanu výzvu vrátit se na základnu?
Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

zkus esc...
Jaký je tu bez papamobila klídek....
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Oblak píše:zkus esc...
diky za radu :twisted: dám escape , abandon mission a mam nesplneno (ukoly pritom komplet hotovy)

nekdo dalsi?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Slezman(CZE) píše:
Oblak píše:zkus esc...
diky za radu :twisted: dám escape , abandon mission a mam nesplneno (ukoly pritom komplet hotovy)

nekdo dalsi?
a kde, jiz ve hre, nebo stale v navall academy ? Jinak do pristavu se muzes dostat 2 zpusoby za predpokladu dodrzeni danych podminek (viz readme)

3.4.5 Returning from patrol:
There are two modes you can return to base from patrol in career mode.
- real navigation
- pressing ESC during the patrol in following conditions:
a. u-boat is at surface
b. no enemy unit has the u-boat visible on sensors
Using the ESC return will automatically return the u-boat in the Flotilla base.

3.4.6 Patrol Completion
A patrol is considered complete only when you return to your Flotilla base.
You have the possibility to dock at any friendly port during a patrol. This will repair any damage you may have received during the patrol, will automatically ressuply you with fuel and weapons and you will have the possibility to enlist new crew to complete the eventual casualties.
You will not be allowed to upgrade any subsystem or change your u-boat, you will not receive any rewards (medals, promotions or qualifications) and your patrol will not be considered completed.

A pokud je to v Navall Academy tak je potreba vybrat na dany vyhodnoceni mise "Exam" rezim a ne "Training". Pak te zhodnoti a mas to jako polozku na diplomu ;-).

Takze .... :-D Jeste neco ? :-)
---
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

J X P píše:je potreba vybrat na dany vyhodnoceni mise "Exam" rezim a ne "Training".
ach bože.......nejradši bych si dal facku
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nedavej, taky jsem si lamal hlavu o co vlastne jde. Jinak pomalicku si SH3 ladim k obrazu svemu. Upravil jsem si svoji utilitku pro nahodne prehravani skladeb na gramofonu .... a nema to chybu, k atmosfere to doda dalsich 20%, takove autenticke projevy Winstona Churchilla ci Adolfa Knirka, pisnicky od Lilly Marlen, ale i soundtrack z filmu "Das Boot" ... proste parada.

Pokud by byl zajem tak songy jsem cerpal z tohoto zdroje ;-)
http://subsim.com/phpBB/viewtopic.php?p ... ht=#268569 a je tady i odkaz na tu utilitku pro nahodne prehravani. Ja proste mody muzu :-))).
---
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

zdá se vám ok tenhle odlesk břehu ve vodě (podvečerní odjezd z wilhelmshavenu)??

http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 81/sh3.jpg
Slim
Nováček
Nováček

Příspěvek od Slim »

Neznáte někdo už nějake přesnější datum vydání? Mám to objednané na Microgames a tam mají pořad uvedeno 28.3. Dík
Mischel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Wilhelmshafen

Příspěvek od Mischel »

Ja si myslim ze odraz terenu je uplne v pohode, preco, myslis ze su tam nejake ndostatky? Mna skor mrzi napln levelov, vhodna by bola, aspo mensia davka roznorodosti, vzdy jenapl misie ovnaka, myslim karieru chod tam a tam hliadkovat do sektoru AM54 na 24 hodin, vlastne sa meni len blok v ktorom je nutne hliadkovat, privytal by som nieco, ako tam a tam pojde vtedy a vtedy spojenecky konvoj a je nutne sposobit mu co mozno najvecsie straty, to by bolo ono.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Wilhelmshafen

Příspěvek od J X P »

Mischel píše:Ja si myslim ze odraz terenu je uplne v pohode, preco, myslis ze su tam nejake ndostatky? Mna skor mrzi napln levelov, vhodna by bola, aspo mensia davka roznorodosti, vzdy jenapl misie ovnaka, myslim karieru chod tam a tam hliadkovat do sektoru AM54 na 24 hodin, vlastne sa meni len blok v ktorom je nutne hliadkovat, privytal by som nieco, ako tam a tam pojde vtedy a vtedy spojenecky konvoj a je nutne sposobit mu co mozno najvecsie straty, to by bolo ono.
no to je sice mozna trochu pravda, ale smysl vlcich smecek byl, ze prave hlidaly konvojove trasy, aby nic neproklouzlo. Nikdy ale dopredu nevedeli kdo se tm objevi a jakou bude mit ochranu. Jak by se asi veleni nemecke kriegzmarine dozvedelo kam, kdy a kudy pojede konvoj. To by bylo dost snadne. Tohle je Das Boot a ne U-571 :-)))
---
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

J X P píše:Tohle je Das Boot a ne U-571 :-)))
msli, že jsi to vystihl :)
btw. ten teren je tedy ok? no me se to nejak nepozdavalo, ten odraz břehu zvlášť když se díváte dost z hladiny není hezký, ale na moři je vše ok

ještě mě teda štve, že když jedu kupředu, nevidím nic v UZO a dalekohledu (pohled kupředu) a FPS je na 14, to se jim nepovedlo, pocvhybuju, že by vodní tříšť způsobovala v reálu tohle
Mischel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mischel »

Ale je to pecka, pochybujem ze sa tejto hre nieco v momentalnom obdobi atmosferou vyrovna, konecne nieco fakt realne spracovane, ked uz brothers in Arm tak neprijemne sklamal hlavne v oblasti uz spominanej reality. Neviete fakt ako plnit tu vnadiacu odpadovu komoru? Tak rad by som to pouzil a nie a nie tomu prist na kloub

P.S.- na tiscaly games ma byt coskoro rozsiahla recenzia Silent Hunteru 3, dufam ze to stihnu este dnes.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Slezman(CZE) píše: ještě mě teda štve, že když jedu kupředu, nevidím nic v UZO a dalekohledu (pohled kupředu) a FPS je na 14, to se jim nepovedlo, pocvhybuju, že by vodní tříšť způsobovala v reálu tohle
Tohle je znamy bug u grafik od nvidie a mel by byt opraven v dalsich ovladacich. Patch pridal funkci zapnuti a vypnuti tohohle efektu. Oficialni informace je takovato:

Kód: Vybrat vše

NVIDIA GeForce6800 GT & some Geforce graphics cards  do not render the sea spray effect well when using the binoculars or UZO and looking forward while the submarine is moving. The image becomes foggy and the frames per second drop. Nvidia is aware of the problem and it may be solved in the future driver versions. In the meantime, the SH3 dev team is adding a workaround in the first patch that will allow you to use the binocs and UZO without the spray effect.

UPDATE: 3/11/05 - It is Official from the Romanian SH3 dev team: 
We found a workaround for that NVidia bug (that will not allow you to use UZO and Binoculars) . We assigned a key (Ctrl+P) to temporary disable the particles from game (like an on/off button). So anyone will be able to see through the UZO and binoculars now  and is available in the first patch. You could switch on/off the particle effect at any time in game.
Na recenzi se uz taky tesim ;-).
---
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

tedka tam pronasleduju lod a nabijeni torped trva až přiliš dlouho (typ II), u namormiku jsou vykřičníky, co s nima? popravit? :roll:
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Slezman(CZE) píše:tedka tam pronasleduju lod a nabijeni torped trva až přiliš dlouho (typ II), u namormiku jsou vykřičníky, co s nima? popravit? :roll:
To zatim netusim, zatim spis se pripravuji na prvni plavbu. Ale odhaduji ze bud jsou unaveni (F7 Crew managment) nebo zraneni a pak je nejak lecit medikem ;-). Pokud uz jedes kampan tak se spis budu ptat ja tebe. Zatim moduju a vstrebavam informace ;-). Si to clovek musi vychutnat. Kdyz budes chtit tak ti dam nejake typy na ruzne mody, napr. mapa s vyznacenim tras kovoju primo ve hre, navigacni pomucky na navigacni mape, realne zvuky ... hlasy pri potvrzovani prikazu z filmu Das Boot atd. ;-).
---
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

už mě to i sere....pořád nějaký problémy :sad: tu lod jsem stíhal snad 5 hodin a roury se furt nabíjely, dával jsem tam čerstvý lidi a furt , v manuále neco najít, detailne se mi číst nechce.
Jsem teprva na prvni misi, mam 8000 BRT (diky bohu za SAVE) před nosem lod anemůžu nic delat.
Po savu jsem jel do sektoru, kde jsem mel byt (cestou tam jsem to švihl kolem pobřeží no 8) , koukam po lodich, rozkazy až na druhym miste :oops: , všude samý lodě a ja nemohl ty dva uhoře co mi zbyly použít, suxxxxxxxxxxxxx

ehm...jdu si tam dat ten tvuj mod na hudbu, mam nejaky ty pisničky... :roll:

//co to je za soubor???? co s nim mam delat, stahuje se mi html a kdyz umařu to html, tak to neni korektní zip
Mischel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Unava

Příspěvek od Mischel »

mate pravdu pani, cerveny vykricnik signalizuje unavu posadky, su dve miesta kde je mozne oddychovat jedno vredu za miesnostou s torpedami a pred mostikom (treba panov s vykricnikmi presunut na volne miesta) a druhe vzadu pred diesel engine. treba im dopriat oddych nakolko mozu odmietnut poslusnost ked ich dlho ignorujete a stane sa napr. to ze vam zhasne mozor ked unikate torpedoborcu, co moze byt v zavislosti na stave situacie osudne.

k torpedam, odporucam pouzivat gas, nie electric, zlozil som uz nejakych 30 lodi a ani jedno elektric, nakolko exploduje kedy sa mu zachce, mam len dve, jedno v komore vzadu a jedno naz za nahradu ked ho vystrelim, vredu vsetko gas. Stav a mnozstvo torpied kontroluje a informuje o nich wapon man (ikona dve bomby vedla seba, pekny prehlad)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

tak už jsem si naplnil gramec, ale biohužel mám ty písničky dost potichu..tak jsem musel osolit hudbu...jenomže když vypnu gramec, začne řvát ta jejich muzika, mám promazat adresář music nebo co? :roll:

//tak jsem mu smazl vsechnu hudbu a po vypnuti gramecu si tam vesele přehrává něco dál....už mě to fakt štve...

//tak už to jede, ta pisnička byla asi v paměti. Po vypnutí a zapnutí hry už originalní hudba nejede a zapínám/vypínám tedy gramec 8)
Asterix
Nováček
Nováček

Příspěvek od Asterix »

Slezman(CZE) píše:už mě to i sere....pořád nějaký problémy :sad: tu lod jsem stíhal snad 5 hodin a roury se furt nabíjely, dával jsem tam čerstvý lidi a furt , v manuále neco najít, detailne se mi číst nechce.
A nejedeš náhodou v silent modu? To se pak torpéda nenabíjej :)

P.S.:Už jste někdo zkoušel patch 1.2? http://silent-hunteriii.com/uk/updates.php
Athlon 2000+@2500+, Asus A7N8X-X, 768MB RAM , GeForce FX 5500 256MB, Seagate 160GB 8MB cache+WDJB800, LG GSA-4160B
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“