studio 9 pomoc

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
lada
Začátečník
Začátečník

studio 9 pomoc

Příspěvek od lada »

potřeboval bych poradit.předem se omlouvám jestli se to zde nekde řesilo ale já to nenašel.používám pinnacle studio 9 na jednoduchý převod mpeg na dvd ze začátku vše v pohodě po obměmě pc na 64-bit cpu mi pinacl při spracování bez jakekoli hlášky spadne.jinak nam posledni aktualizace win xp sp2 odskouseno i na sp1a a to same a pc je stabilni v hardweru chyba neni.v jinych softech to převedu a udělam ale jsem zvyklí na pinnacl a rad bych ho rozchodil.zatim jsem k tomu nasel toto Studio 9 nefunguje korektně při editaci formátu MPEG u procesorů Athlon 64-bit. Je zapotřebí vypnout funkci DEP (Data Execution Prevention).to jsem udelal a zadna změna .muže mi prosím někdo poradit?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No okamžitě bych kontaktoval technickou podporu! Mě to funguje ale pravda nemám 64bit. Nenašel jsi na stránkách něco že by to nemělo fungouvat? Jelikož podpora tam je takže jinej důvod nevidim.
Jaká sestava?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
lada
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lada »

prave ze technickou podporu jsem kontaktoval a jejich rada znova instal a melo by to fungovat a pak samozdrejme vypnuti DEP..tot veskere jejich rady sestava asus a8n sli delux a64 3000 ati x600 400w 3r system sata 120gb ata 200 gb dvd/rw pextor
LeV
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LeV »

Divný, já to na A64/3500+ provozoval normálně. Ale znám pár lidí co s tim mají podobný problémy a každej má jinej HW.
PC1>Core2Duo 6600, DFI 975X/G, DDRII Geil 2048/800 CL4, Sapphire X1950XTX, HDD> Hitachi 250GB SATA2 + Seagatei 250GB SATA, LCD Samsung 20" 204Ts
PC2>ACER Ferrari 4006WLMi, Turion ML40, DDR 1024MB, ATI R X700/128, HDD 120GB, DVD RW, 15.4" 1680x1050 display
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“