Kaspersky Anti-Hacker 1.7 iniciuje Modrou smrt...???

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Stinker
Nováček
Nováček

Kaspersky Anti-Hacker 1.7 iniciuje Modrou smrt...???

Příspěvek od Stinker »

V průměru každý druhý den navečer přijde od tohoto programu varovné hlášení, že se počítač z mojí sítě snaží připojit na port 1485 a při zamítnutí nebo povolení připojení následuje modrá smrt a restart. Když se na tento port snažím přpojit přes hyperterminál (se stejnou adresou a portem) tak to hlásí stejné varování, ale nespadne to. Doma mám udělanou síť se 2 PC přes ADSL router. Myslel jsem, že je to nějaký vir, ale používám Kaspersky Antivirus a mám ho rořád aktualizovaný, navíc mám pravidelně aktualizované XP se SP2, A ještě Ad-Aware profi s real-time scanerem. Padá mi to jen pri spuštění 2. pc vedle v pokoji, ale ten je zase s pravidelně aktualizovaným antivirem NOD32 a takySP2. Neví někdo o co by mohlo jít??? :sad:
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Tak mě napadá: neperou se tam ty programy? (např dva antiviry = permanentní modrá smrt)
-zde mám na myslí ten anti-hacker a ad-adware - ale nevím co má přesně ten antihacker za účel :oops:
Francie ... sladká Francie
Stinker
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stinker »

Anti-Hacker blokuje pokusy programů o komunikaci skrz internet. Každý z těchto programů má za úkola něco jiného takže by se něměly hádat. Před modrou smrtí to vypadá jako by se na mě někdo pokoušel připojit někdo ze sítě LAN a při kontrole adresy to vypadá na moje PC, přitom mi ale Anti-Hacke nehlásí žádnou odchozí komunikaci :?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“