Problém s LITE-ON SOHW-1633S - vyřešeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Problém s LITE-ON SOHW-1633S - vyřešeno

Příspěvek od Jan Machalík »

Nazdárek,

priblizne pred mesicem, sem dal tuhle vypalku do reklamace kvuli vypalovani dvd.Kdyz mi ji vraceli , tak mi rekli ze tam dali new firmware a ze to bezi.Bohuzel byl to firmware, ktery sem tam daval ja.Koneckoncu to je jedno,ptz potom smazila v poho.Problem vsak nastal cca pred tydnem.Mechanika nechtela nacist DVD.Dal jsem tam cd a pak zase to dvd a zase to jelo.Jenze po tom tydnu to prerostlo taqk, ze ted to cte jen nekdy.Vlozim DVD do mechaniky, mechanika se snazi nacist a pak slysim jen takovy pazvuk.Chvili se snazi ale nakonec to vzda.Dela to skoro u vsech DVD.Nekdy to nacte uplne v poho...asi ma zrovna naladu :-D .Cim to muze byt ??Prehodil jsem ji na primarni kanal k disku a nepomohlo to.Nemuze to byt tim ze nemam nainstalovane Aspi ovladace.Podle me to tim nebude.Tak poradte pls

Predem dik za odpovedi
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Machalíku, Machalíku, tvoje problémy s touto mechanikou se tu řeší už nějaký ten měsíc a pokaždý v jiným threadu. Jen jestli jsi zase nezamlčel nějakej flash na jinej model jako onehdá. :D

No nic, tohle bych prostě reklamoval a hotovo. Trvej na tom, že chceš vrátit buď prachy nebo jinou mechaniku. Dostaneš SOHW-1673S a pak už snad budeš spokojenej. :)
Bathory
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Omlouvam se za ty thready, zadnej flash sem nezamlcel.Je pravda ze jsem to nejprve flashnul na 1653s ale to nepomohlo, tak jsem tam jednoduse vratil BS0S.Ale spis se bojim toho, ze oni reklamaci nuznaj.Je to takova firma nefirma.Jestli znas 3DCom tak vis, o cem mluvim.Za kazdou cenu se snazi ti vecpat, ze s tim nic neni.No ted sem vysmahnul Traxdata a to jede kupodivu moc dobre.Jestli me to nasere tak to fakt reklamuju.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Hlavně se nedej! 8-) Když to bude potřeba, tak pohroz obchodní inspekcí, hygienou, špatnou reklamou, prostě se nedej.
Bathory
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ok zkusim to, zajdu tam v pondeli.Doufam ze kdyz jim neco takovyho reknu, ze me nenechaj vyvest :D
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Tak reklamace dopadla uspesne.Prisel sem tam a oni mi rekli, ze to nebyla moje vina, ale ze se tam zmrvila optika.No a tak mi daly novou LiteOn 1653s.Mohla to sice byt 1673s, ale tohle je taky ok. :-D
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“