Ahojte...
Neviem ci to sem patri, ale aj tak to skusim.
Mam Multiboot (WIN XP a SUSE 9.1).
Problem je v tom, ze ked restartujem okna, tak mi nejde mys a ani klavesnica. Musim PC restartovat este raz.
V SUSE 9.1 je vsak vsetko v poriadku. Po restarte funguje vsetko tak ako ma. Preto som odstranil HW zavadu. Inak rozoberam to tu: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=29423 .
Ide mi o to, ci nahodov neviete, kde by mohol byt problem. V com sa lisi restart Linuxu okien? Resp. ake procesy sa deju?
Ak by nikto vedel, tak prosim napiste. Dik
Po restarte nejde mys
- marek.tkd
- Začátečník

- wonknu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Po restarte nejde mys
Tak ja mam ten samej problem,akorat mi jde klavesnice.Neska sem nainstaloval linux a stejne mi to blbne.Kazdy druhy restart nejde mys.
Watercooled X2 5000+ BE,Brisbane (@3260MHz,1,350V, Asus M3A,Corsair XMS2,2×1GB,667/CL4,Watercooled Jetway 8800GT 512,WD Caviar 250GB SATA,WD Caviar 160GB SATA, LG GSA DVD-RW...Tagan EasyCon 380W
Cooling : Zalman Reserator 1 Plus
Cooling : Zalman Reserator 1 Plus
- marek.tkd
- Začátečník

uz sa mi to podarilo spojazdnit
Zmena casovania pamati sposobila ze som musel restartnut CMOS. No a po tejto operacii to uz funguje tak ako ma. Takze to sposobovalo nejaje nastavenie v BIOSE (ale ktore tak to vobec netusim)
Zatim cafte
Zatim cafte
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: uz sa mi to podarilo spojazdnit
No já si myslím.marek.tkd píše:Zmena casovania pamati sposobila ze som musel restartnut CMOS. No a po tejto operacii to uz funguje tak ako ma. Takze to sposobovalo nejaje nastavenie v BIOSE (ale ktore tak to vobec netusim)
Zatim cafte
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Milhauz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: