Kaspersky Antivirus + vytuhne comp

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
k23
Začátečník
Začátečník

Kaspersky Antivirus + vytuhne comp

Příspěvek od k23 »

Zdravím,

už docela dlouho mě trápí jedna věc. Když mám nainstalovaný Kaspersky antivirus a dám testovat počítač na viry, prakticky vždy se mi PC sekne. Zjistil jsem, že se to stane při testování archivů, konkrétně:

rt.jar (tj. javovský runtime)
images.zip (nějaký můj archiv)

Rezidentní ochrana jede OK.

PC: nForce2 400, paměti v BIOSU nastaveny na Optimal, CPU taky..., CPU Duron Applebred je nataktován na 2Ghz (FSB 166).

dík za rady nápady :)
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Co ti to zahlásí?
Je to na RST nebo se to dá rozdejchat?
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
k23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od k23 »

CROSS píše:Co ti to zahlásí?
Je to na RST nebo se to dá rozdejchat?
reset a v eventlogu nic není :(
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Tak je dej na nějaké médium, projeď PC KAVem, ať máš jistotu, že tam nemáš vira, pak je tam vrať a zkus je projet jenom tyhle soubory.

Třeba v nich je nějakej pešek. U toho javovskýho balíku bych se ani nedivil, ale i tak je to divný.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
k23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od k23 »

CROSS píše:Tak je dej na nějaké médium, projeď PC KAVem, ať máš jistotu, že tam nemáš vira, pak je tam vrať a zkus je projet jenom tyhle soubory.

Třeba v nich je nějakej pešek. U toho javovskýho balíku bych se ani nedivil, ale i tak je to divný.
mám pocit, že to blbne jen u archivů... mám šitovský paměti, jestli se to tomu třeba nelíbí, dělá to totiž i na čistým systému s formátovanym diskem.
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

k23 píše:
CROSS píše:Tak je dej na nějaké médium, projeď PC KAVem, ať máš jistotu, že tam nemáš vira, pak je tam vrať a zkus je projet jenom tyhle soubory.

mám pocit, že to blbne jen u archivů... mám šitovský paměti, jestli se to tomu třeba nelíbí, dělá to totiž i na čistým systému s formátovanym diskem.
Fakt? To je divný! Zkus ještě jinej antivir (třeba nějakou trial verzi) a pak už to budeš mít jasný. HW.
k23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od k23 »

CROSS píše: Fakt? To je divný! Zkus ještě jinej antivir (třeba nějakou trial verzi) a pak už to budeš mít jasný. HW.
mám odzkoušenej avast!, ten i s archivama jede OK, ale nemyslím, že by na to měl jednoznačně vliv HW, ikdyž u těch pamětí bych se tomu nedivil.
k23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od k23 »

up
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“