OO defrag verze "8"

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

OO defrag verze "8"

Příspěvek od Shit »

Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Stahuju :worship:
Jakej je?Máš otestováno :?
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Luks píše:Stahuju :worship:
Jo :) Super :) Umí i defrag. registrů, MFT , rychlejší, hezčí ........ doporučuji. :) :roll:
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Shit píše:
Luks píše:Stahuju :worship:
Jo :) Super :) Umí i defrag. registrů, MFT , rychlejší, hezčí ........ doporučuji. :) :roll:
Taky jsem ho vyzkoušel.Myslím že na tenhle soft nic nemá :worship:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Tak sem ho testl a SUXXXXXX :x
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

masakr_cz píše:Tak sem ho testl a SUXXXXXX :x
nějakej argument by to chtělo :wink:
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

jj je to cool program, poradte jak nejlepe ho pouzit.

doted na system pouzivam ACCESS, a na ostatni partisny SPACE, ale co kdyz mam hry nainstalovane v jine partysne nez system, neni lepsi pouzit take ACCESS, melo by to vliv na rychlost her?

diky
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Já mám taky systém na access a ostatní na space.Ale jednou za měsíc dám všechno na access.(zrovna to provádím) :)
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

tak to jo a jeste 1 vec, proc kdyz programu zakazu pristup na net, tak zahlasi chybu a nenabehne, ale pokud mam net vypnuty tak bez problemu nabehne?

proc to vlastne ten pristup online vyzaduje?

diky :)
Toshiba P100-10P

Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

To by mě taky zajímalo :?
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

trochu jsem pohledal a zda se ze je to ok viz:
http://www.oo-software.com/en/products/ ... ro.html#t2

kazdopadne jsem take jinde nasel doporuceni radeji program neinstalovat a nespoustet s aktivnim pripojenim. :wink: :? a tim se radsi budu ridit :)
Toshiba P100-10P

NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Luks píše:
masakr_cz píše:Tak sem ho testl a SUXXXXXX :x
nějakej argument by to chtělo :wink:
to co mi dělala (tenkrát dokonce i na čistejch woknech) poslední free verze (3.5cosi), dělala to i 7 a u 8 to neni jiný, dělá nehorázný krawiny, buď mi nahlásí chybu v síti, řekněte mi na co k defragmentaci potřebuje síť, že "bez" ní (ona totiž jede :stupid: ) vyprázdní seznam disků a zašediví většinu nabídek. Pokud se toto objeví jednou, vyřeší to už jen (občas :x ) reinstall. Navíc co se výsledků týče, tak imho se zdá, že kvalita provedené práce úměrně klesá s místem na disku (pokud mam na 180GB volnou jednu gigu, tak to zřejmě používá metodu random() :roll: ). Neshledal jsem žádný důvod, proč se k OO vracet, když jsem našel PerfectDisk 7 :P (ten věci jako defragmentace swap, hiberfil, MFT, bootovací soubory, apod umí už dávno :wink: )
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

NoTHX píše:dělala to i 7
To existovalo? :? Byla 6.5.851 a pak až snad 8.0.1341. :oops: No a srovnávat to s verzí 3.5 ..... no nevím.... A s tou sítí: http://www.oo-software.com/en/products/ ... ro.html#t2 :wink:
O&O Defrag V8.0 takes advantage of the TCP/IP protocol for communication between individual parts of the program's operation. The integrated firewall in Service Pack 2 (SP2) can, among other things, hinder this communication.
If you are using O&O Defrag V8.0 Professional Edition locally and have SP2 installed with its default settings, no operation issues or problems should arise.
However, if you are administering O&O Defrag with the help of the O&O Defrag V8.0 Server Edition remote and have SP2's firewall activated on the client system using the default settings, no communication or remote administration, will be possible. To remedy this, please carry out the following changes on the client system:

Open the Control Panel.
Double-click on the 'Windows Firewall' icon.
Switch to the tab labeled 'Exceptions'.
Click on 'Add Program...'.
Click on 'Browse'.
Navigate to your '...Windows/System32' Folder.
Select 'oodag.exe'.
Click 'OK'.
Check the box next to 'oodag.exe'.
Click 'OK'.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Shit píše:
NoTHX píše:dělala to i 7
To existovalo? :? Byla 6.5.851 a pak až snad 8.0.1341. :oops: No a srovnávat to s verzí 3.5 ..... no nevím....
Sem to ale kus blbce... :) S tou verzí máš samozřejmě pravdu, sekl jsem se... :oops:
A s tou sítí pokud jsem četl správně tak to řeší jen SP2 firewall, já mam kerio a OO sem dal naprostou volnost, přesto mi to dělá :(
Ale jak říkám tyhle problémy jsou teď už minulost :P

//edit: jinak ty verze jsem tam vypisoval jen aby bylo jasný, že s tou sítí se to dělo na všech verzích, co jsem zkoušel. O kvalitě odvedené práce v případě 3.5 se samozřejmě nemá cenu bavit :roll:

//s tou sítí to blblo i na SP1 i s vypnutym keriem, SP2 bez keria je taky jasná věc... :x
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

NoTHX píše:Neshledal jsem žádný důvod, proč se k OO vracet, když jsem našel PerfectDisk 7 :P (ten věci jako defragmentace swap, hiberfil, MFT, bootovací soubory, apod umí už dávno :wink: )
Moje řeč. Poté co mi OO 6.5 odrovnal disk se k němu nebudu vracet. Defragmentace swapu u PerfectDisk 7 po bootu je navíc velice povedená funcke.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

ka-spel píše:Defragmentace swapu u PerfectDisk 7 po bootu je navíc velice povedená funcke.
To má jak PerfectDisk 7 , tak i OO Defr. 8 :wink: Zkoušel jsem obojí a je to půl na půl... 8-) V něčem je lepší ten a v něčem ten druhej... :oops: Každý soft používá úplně jinou "technologiii". Perfectdisk využívá standartní MS API a OO zase TCP/IP protokol.
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

Shit píše:To má jak PerfectDisk 7 , tak i OO Defr. 8 :wink: Zkoušel jsem obojí a je to půl na půl... 8-) V něčem je lepší ten a v něčem ten druhej... :oops: Každý soft používá úplně jinou "technologiii". Perfectdisk využívá standartní MS API a OO zase TCP/IP protokol.
máš nějaké detaily ? pokud je to pravda tak by OO měl být mnohem rychlejší než PD, je to tak ?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“