Crash PC pri spusteni Winampa

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Crash PC pri spusteni Winampa

Příspěvek od emkei »

Zdravim,
mam takovej jeden excelentni probleme.. jestli nahodou nevite co s tim... kdyz pustim Winampa tak se mi restartuje PC bios sem dal na defaul ale porad to dela zkousel sem ho i preinstalovat, dat jinou verzi, a preinstalovat i winy ale nic ted se mi to akorad zmenilo ze mi to hodi modrou obrazovku BAD POOL HEADER.
Nevite co s tim formatnout se mi nechce... jeste zkusim neco s ovladacema zvuku ale pochybuju protoze v ostatnich playerech vsechno bezi zatez ramek na 125% tak vse OK procesor na 100% vse OK tak uz fakt nevim.
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

bude to nejspis zvukovkou skus jiny ovldace, nebo jeste ji skus presunout do jinyho slotu, mozna se tam neco hada :wink:
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emkei »

prave ze mi to zacalo delat potom co sem si hral s taktovanim ale hodil sem vsechno zpet a ani Ho... .Driv mi to bezelo super. Takze dneska zkusim jeste odinstalovat ovladace zvuku (Sb.5.1Live). No a kdyz nepomuze ani to tak to zkusim dat do jinyho slotu.. No ale stejne se mi to nezda kdyz mi to bezelo
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

kdyz jsi talktoval mel jsi zaplej agp/pci lock? pokud ne tak je mozne ze jsi ji poslal :cry: , no vyzkousej a uvidis :wink:
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emkei »

Samozrejme ze mel, ale i tak bych ji asi neodrovnal, protoze jak rikam v jakem koli jinem programu jde vsechno pustit a nadherne hraje (WinMedia Player - filmy, hudba, videa)
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Tak to bude nejspis ovladacema, nebo fakt blbne winamp :?
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

jeste se koukni do biosu jestli nemas zaplou zvukovku na desce, kdyz jsi to hodil na default :?
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emkei »

jo na to uz sem koukal vypnul sem ji... netusim zkousel sem i starsi winamp. prvni spusteni OK pak sem resnul PC a uz zase nesel... svine to je :-) asi budu muset pouzivat WinMediaPlayer :-).
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

emkei píše:.........asi budu muset pouzivat WinMediaPlayer :-). .........
taky reseni :roll:
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emkei »

tak sem prehodil zvukarnu do jineho PCI a jdu pustit winampa :-)
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emkei »

hm tak uz me to ale vazne se.... zase nic pustil sem winampa a modra obrazovka s napisem BAD POOL HEADER
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

a skousel jsi novy ovladace?? To vypada byt docela brutus :lol: , jo jeste me neco napadlo skus vyhodit tu zvukovku a nech jenom tu na desce a zapni ji a zkus jestli to pujde :wink:
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emkei »

Hej tak to je v pytli, vyndal sem tu zvukarnu povolil sem zvukarnu na desce. Odinstaloval sem vsechny veci k te SB Live a nic porad to samy. proste winamp.. ja nevim nemuze to byt chyba na HDD? Ale ten sem uz taky projizdel full scandiskem. Kurna jeste necham projet Spy-Ware a Antivir ale uz fakt nevim
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Hm tak to bude uz fakt jedine v programu skus vypnout nejake vizualizace, nebo neco co je narocne pro hardware, nemuze bejt spatna instalacka winampu? Skus stahnout jinej a uvidis, dobrej napad s tim spyware ale to by ti maximalne oteviralo jiny stranky nebo hrozne zralo pamet ale za pokus to stoji :wink:
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emkei »

No jine verze programu sem zkousel bezvysledne. Ted sem chtel odinstalovat ovladace na tu zvukarnu a hodilo to ze nelze spustit zadne abonenty (asi v 65% procentech uniinstalu) nevis co to znamena?
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

to nevym vyhodilo ti to na ty co je onboard? Myslim ze tady pomuze jenom reinstall windows, skus jeste zresetovat bios mozna to pomuze :wink:
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emkei »

hehe reinstal win sem delal uz v noci a nepomohlo :-). Nee udelalo mi to kdyz sem chtel odstranit ovladace prave na te SB Live
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

tak tady uz fakt nechapu, a co ten bios??
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emkei »

hej normalne mozna sme to vyresili.. nastavil sem bios podle sebe zadnej default nebo nastavil sem ho na nejstabilnejsi hodnoty jake si pamatuju pri overclockingu a winamp se spustil bez restartu PC :-))))
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

pockej ty jsi ho spoustel s pretaktovanym PC?? Zrejme to bylo nestabilny tak asi proto ti to tuhlo, ale je zajimavy ze kdyz to mas na default hodnotach tak to blbne :?
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“