Zde je postup práce je tu dost fotek , doufam že to nebude vadit
Takže to je muj sratý zdroj před upravou :

Zde se už musel přemýšlet jak umístit vetráček ,ale bohužel mi v tom vadili pasívy tak sem jich par dal pryč a zbytek zohnul.

Další krokem byla výmena mřížky ,přemýšlel sem jak ji odstranit a nakonec sem si vzal nužky na plech a kraje mřížky střihnul a pak přejel pilníkem

Takže sem se rozhodl že si zdroj nastříkám na černo doma sem našel akrylový sprej na plast tak sem se rozhodl to zkusit.Už bylo venku pěkne tak sem toho využil

Mno barva zaschla tak sem se netrpělive vrhl na montovaní prní časti.Měl sem doma 2 barevný větráček (modra +červená) ale chtěl sem jen modrou tak sem vyřadil červene ledky a sviti to pěkně.

Někde v časaku sem si všiml černěho zdroje se zeleným vetráčkem tak sem si koupil druhý den v GES - Elektronik 2 číre zelené ledky a dal je misto těch modrých (jedna stala 24,-kč)

Dale tu mam par fotek vnitřností zdroje které sem usel přepájet kvůli mista atd.

Další den sem se vrhl na vyřezání díry pro vetráček mno nic mě nenapadlo tak sem použil prostředky co sem měl doma.A zašel si do naší dilny

Pak sem přešel k nastříkaní daší časti zdroje....

!!!!!!! Pak nadešl zlom jak ,sem si vypujčil od souseda lak ,aby barva držela dobře a jen tak se neseškrábala ... jenže sem v tom novaček a tak sem začal a na zdroji se mi udělala jaksi bíla sračka tak sem se lekl co to je ,jenže sem to měl nechat zaschnout a bylo by to pryč ,jenže ja blb sem do toho začal šahat a udělal hnusne rýhy atd.Mno tak sem zašel zpatky do dílny vzal si brusku a svoji aku vrtačku a začal brousit brousit a dopadlo to hodně v klidu však posude fotky ,sice to byla makačka ,ale stojí to za to

Tady par fotek obroušeného zdoje připraveného k nastříku ,tentokrát
sem si pořídíl lak naplech

No tak ... zatím to je vše tento týden to dam dohromady a přidam další fota ... takže čekam krytiku a prosim berte v uvahu že to dělam poprve diky