Chybové hl. po inst. W98SE
Moderátor: Loki5567
- plevel
- Začátečník
Chybové hl. po inst. W98SE
po reinstalaci Win98SE pomocí Ghostu se objeví tato hláška: - Při inicializaci zažízení NDIS: Chyba ochrany systému Windows Musíte restartovat počítač - po restartu se to opakuje. Dá se ještě spustit v nouzovém režimu a to je asi tak všechno. Kde je chyba?
- zombux
- Odborník PCT
- plevel
- Začátečník
- zombux
- Odborník PCT
- plevel
- Začátečník
- plevel
- Začátečník
- johny128
- Začátečník
- Intelman
- Začátečník
- plevel
- Začátečník
- plevel
- Začátečník
no, ten W98 jsem tam chtěl dát kvůli mladému, který asi před půl rokem na nich pařil hru Dungeon Keepeer 2 - tenkrát to kupodivu šlo.... - pod XP ta hra "padá"...
Normálně mám XP, myslel jsem, že nainst. 98, zazál. Ghostem, mladý si zahraje, pak Ghost a zpátky XP... - je to poněkud krkolomné řešení, ale ta hra padá i na jiném PC s XP....
s to síťovkou to vyzkouším....
Normálně mám XP, myslel jsem, že nainst. 98, zazál. Ghostem, mladý si zahraje, pak Ghost a zpátky XP... - je to poněkud krkolomné řešení, ale ta hra padá i na jiném PC s XP....
s to síťovkou to vyzkouším....
- plevel
- Začátečník
- Intelman
- Začátečník
- plevel
- Začátečník
no, dostal jsem ještě tip že: CPU s fr.2,4 a vyšší se nemají s W98SE rády, stejně tak paměti nad 500M, tak nevím...
Taky mi bylo doporučeno, at´si stáhnu neoficiální path pro 98, adr. je http://exuberant.ms11.net/98sesp.html - zkusím a písnu...
Taky mi bylo doporučeno, at´si stáhnu neoficiální path pro 98, adr. je http://exuberant.ms11.net/98sesp.html - zkusím a písnu...
- plevel
- Začátečník
takže: najel jsem v nouzáku a odinst. všechny zbytečnosti - a ejhle, PC najel...!! (radost)
....hm, nejdou teď pro změnu nainst. ovl. pro graf.... - teda, nainst. jdou, ale když dám vlastnosti-nastavení-upřesnit = modrá smrt....zkoušel jsem čtyři různé verze Catalystů vč. ovl.panelů - se stejným výsledkem....
....hm, nejdou teď pro změnu nainst. ovl. pro graf.... - teda, nainst. jdou, ale když dám vlastnosti-nastavení-upřesnit = modrá smrt....zkoušel jsem čtyři různé verze Catalystů vč. ovl.panelů - se stejným výsledkem....
- Athos de la Fere
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Regedit
Zkus odstranit v registrech klíče v kterých bude Ndis uveden. Asi ti pak nebude fungovat síťovka...
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: