Neví někdo jak se toho zbavit? Někde jsem četl, že na to zabírá nějaká pasta na display k mobilům, ale moc se mi do toho nechce abych tomu ještě víc neuškodil.....
Odstranění povrchových škrábanců z LCD
Moderátor: maXXmilian
- shafa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Odstranění povrchových škrábanců z LCD
Zdar. Po stěhování jsem zjistil 2 kočičácký škrábance na LCDčku. Jde jenom o povrchovej problém. Samotná obrazovka je v pohodě (ani jeden flíček...ufff).
Neví někdo jak se toho zbavit? Někde jsem četl, že na to zabírá nějaká pasta na display k mobilům, ale moc se mi do toho nechce abych tomu ještě víc neuškodil.....
- cabman
- Středně pokročilý

Záleží jak jsou ty šktábance veliký, ale já bych si netroufl do plochy displeje ničim chmátnout.
Jistě jsou pasty na sklíčka u telefonu a jedná se v podstatě o jemné brusné pasty. Ono na telefonu se nic nestane - drobné škrábance přehlídneš, ale na LCD kde ten povrh musí mít určitou hrubost a odrazivost v celé ploše se ti to podle mě nepovede a akorád to doběláš.
Když to testneš tak dej vědět čím a s jakým úspěchem.
Jistě jsou pasty na sklíčka u telefonu a jedná se v podstatě o jemné brusné pasty. Ono na telefonu se nic nestane - drobné škrábance přehlídneš, ale na LCD kde ten povrh musí mít určitou hrubost a odrazivost v celé ploše se ti to podle mě nepovede a akorád to doběláš.
Když to testneš tak dej vědět čím a s jakým úspěchem.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- shafa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: