KME case... shanim majitele KME CX-Y562
Moderátor: L4mka
- Maxtor
- Začátečník
-
KME case... shanim majitele KME CX-Y562
Shanim levnou case, se kterou by slo alespon neco delat..
Nemate nekdo tohle..?
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10374
Rad bych znal neci dojmy.. plechy na me pusobi dost tence... nevim, no..
Snad do toho pujde rezat.. vypada to totiz, ze je to cely nejaky takovy divny...
Ale nic jinyho za rozumny peniz, co by se mi libilo, nebo vypadalo podbne jsem nenasel..
Nemate nekdo tohle..?
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10374
Rad bych znal neci dojmy.. plechy na me pusobi dost tence... nevim, no..
Snad do toho pujde rezat.. vypada to totiz, ze je to cely nejaky takovy divny...
Ale nic jinyho za rozumny peniz, co by se mi libilo, nebo vypadalo podbne jsem nenasel..
- master88
- Začátečník
no rezat jo ale budes to muset vyklepavat.... bejt tebou koupim si nakou case co ma aspon 1mm plech... btw koukni na PROJECT:master88 case....---- tam na ty casine to bylo dost vyklepavani.. ale jako prvni mod.. by ti tamta urrcite stacila.. a je i hezka..
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Duurkoo
- Začátečník
No ja mam http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10376 a tiez by som chcel daco s tym spravit... To je akoze taky velky problem vyrezat do bocnice okno ked je tenky plech (<1mm)??? Podla mna flexou to pojde bez problemov...
AMD64 2800+@2,4GHz cooled by Primecooler HCIII+ Cu; GIGABYTE K8NS; TwinMOS 512MB - 400MHz; Sparkle 6600GT (600/1150MHz) cooled by Zalman VF700-Cu; SAMSUNG 120GB SATA 7200rpm; DV-W Teac 516GA; 17'' LCD MAG 776/DVI; repro Creative Labs I-TRIGUE 3400; case KME, 350W
- master88
- Začátečník
jj flexou jo... primocarka ti to tak jaksi... zakrovy...
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Duurkoo
- Začátečník
Blba otazka, ale cim sa da pripevnit plexisklo do tej bocnice? Ja som rozmyslal nad sekund.lepidlom, ale to by mohlo odpadnut. Dake skrutky, ale to tam velmi nechcem...
AMD64 2800+@2,4GHz cooled by Primecooler HCIII+ Cu; GIGABYTE K8NS; TwinMOS 512MB - 400MHz; Sparkle 6600GT (600/1150MHz) cooled by Zalman VF700-Cu; SAMSUNG 120GB SATA 7200rpm; DV-W Teac 516GA; 17'' LCD MAG 776/DVI; repro Creative Labs I-TRIGUE 3400; case KME, 350W
- master88
- Začátečník
sekundak ti to taky muze rozezrat (zkus to na nakym odrezku) jinak je taky moznost sroubkama ( jako to mam ja) v zhledem i k moznosti odejmout tu plexi potom bez problemu...
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Maxtor
- Začátečník
-
ad: master88
No prave proto jsem se ptal.. Jakoze ten mod jsem videl.. jen me stve, ze fakt nevim o levnym casu co by vypadal trochu slusne.. Jediny co me fascinovalo byly casy od Avance s tim, ze byly hodne levny.. jenze celou beckovou radu ted prestali prodavat.. jsem si ji jaxi nestihl koupit..
No a z toho co se nachazi na nasem thu neni jaxi ani jedna case hezka.. vsechno to jsou takovy plastovy splacaniny..
Nechci vrazit do case vic nez 2000,- to je fakt strop, kterej me uz tak bude docela stvat.. je mi jasny, ze za malo penez hodne muziky neni.. ale v pripade toho avancu.. byla to case, qalitneji zpracovana, nez lecktery chieftec a stala 1500,-..
No prave proto jsem se ptal.. Jakoze ten mod jsem videl.. jen me stve, ze fakt nevim o levnym casu co by vypadal trochu slusne.. Jediny co me fascinovalo byly casy od Avance s tim, ze byly hodne levny.. jenze celou beckovou radu ted prestali prodavat.. jsem si ji jaxi nestihl koupit..
No a z toho co se nachazi na nasem thu neni jaxi ani jedna case hezka.. vsechno to jsou takovy plastovy splacaniny..
Nechci vrazit do case vic nez 2000,- to je fakt strop, kterej me uz tak bude docela stvat.. je mi jasny, ze za malo penez hodne muziky neni.. ale v pripade toho avancu.. byla to case, qalitneji zpracovana, nez lecktery chieftec a stala 1500,-..
Naposledy upravil(a) Maxtor dne čtv 7. dub 2005, 22:11, celkem upraveno 1 x.
- master88
- Začátečník
nechtel bys hlinikovou? polechy 0,85mm coz uz jde... koukni az dolu
tak stoji 999kc a pak s plechem 2mm 2500kc... coz je docela zadaco vsechno hlinik http://www.emko.cz/emko_cz/index.html
tak stoji 999kc a pak s plechem 2mm 2500kc... coz je docela zadaco vsechno hlinik http://www.emko.cz/emko_cz/index.html
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
2Maxtor: Ta case je papír, to je vidět, ale zase když si prohlídneš jednotlivý detaily, tak zjistíš, že je docela promyšlená a výrobce myslel...prostě ty plechy jsou dobře a prakticky prolisovaný, aby se plech nekroutil. Např vzadu držák desky - je zapuštěnej, což je dobrý pro konektory a drží to...
Já bych se té case nebál...se 400W zdrojem za 1300,-Kč to je super...
Já bych se té case nebál...se 400W zdrojem za 1300,-Kč to je super...
Naposledy upravil(a) Stoobi dne pát 8. dub 2005, 16:34, celkem upraveno 1 x.
- Maxtor
- Začátečník
-
Jenze ty jsou strasne hnusnyy.... alespon teda me se vubec nelibej..
Kdyz uz neco od nich tak Server Line 3400 (najdes to v produktech).. coz nevypada spatne..
S tim, ze prez znamyho bych to za tu dealer cenu mozna sehnal...
2: Stoobi
No presne tak.. ja si myslim, ze to zas az tak hrozny nebude.. navic vetrone atd. chci prorezavat vykruzovakama, takze zkroutit bych to nemel..
btw 2Nox?
Kdyz uz neco od nich tak Server Line 3400 (najdes to v produktech).. coz nevypada spatne..
S tim, ze prez znamyho bych to za tu dealer cenu mozna sehnal...
2: Stoobi
No presne tak.. ja si myslim, ze to zas az tak hrozny nebude.. navic vetrone atd. chci prorezavat vykruzovakama, takze zkroutit bych to nemel..
btw 2Nox?
- Maxtor
- Začátečník
-
uaaaaa.. sehnal jsem jeste toho avance.. twe to bylo na posledni chvili...
Uz od brezna se neprodava.. vsichni me fuckovali..
A dneska jsem ho sehnal z vyprodeje velkoskladu.. posledni dva (mozna i v republice ).. tak uz je s kamosem mame..
Twe jsem stastnej jak maly decko..
tady jsou nejaky fota..
http://www.computerbase.de/artikel/hard ... er/drucken
tzn. dix za nazory
btw: teste se na leto.. jde se tunit..
Uz od brezna se neprodava.. vsichni me fuckovali..
A dneska jsem ho sehnal z vyprodeje velkoskladu.. posledni dva (mozna i v republice ).. tak uz je s kamosem mame..
Twe jsem stastnej jak maly decko..
tady jsou nejaky fota..
http://www.computerbase.de/artikel/hard ... er/drucken
tzn. dix za nazory
btw: teste se na leto.. jde se tunit..
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
btw: 2Nox ???
vo co gou ;-)
vo co gou ;-)
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: brm brm brm
Sorry...nějak jsem to bral jen podle avataru a ty vaše se mi promíchali v hlavě... SorryNox.lbc píše:btw: 2Nox ???
vo co gou
- Maxtor
- Začátečník
-
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Cožeee !!! ;-)Maxtor píše::)
Ne.. v poho.. ja jen, ze hraju Quake3 za klan NoX
:)
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.