Epox 8rdae - usb a ps2

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
k2
Nováček
Nováček

Epox 8rdae - usb a ps2

Příspěvek od k2 »

Cafa hosi. Mam taky problem. Ked vypnem pc tak mi ostane stale svietit mys aj num lock. Neviete kde by sa to dalo v biose vypat? Alebo je na tej doske neaky jumper ?
Barton 2500+ pretoceny na 3400+ :D
Epox 8rdae
segate 120 8mb cash (pracka)
Geforce 4200 ti 128
Athilles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Athilles »

v nadpisu threadu se zminujes o usb i ps2, ale v prispevku se nezminujes v cem mas zapojenou mysku a v cem klavesku, zkousel si to prohodit, treba pomoci redukce?
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? ziadny jumper, skus v biose zakazat nieco s klavesnicou a vypinanim tusim, nechce sa mi resetovat pc, sa mrkni co tam mas, myslim ze to je nieco ako keyboard power off? :? :)
k2
Nováček
Nováček

Příspěvek od k2 »

Joži píše::? ziadny jumper, skus v biose zakazat nieco s klavesnicou a vypinanim tusim, nechce sa mi resetovat pc, sa mrkni co tam mas, myslim ze to je nieco ako keyboard power off? :? :)
hmmm nic take som tam nenasiel . pls mohol by si sa pozret :D diki
Barton 2500+ pretoceny na 3400+ :D
Epox 8rdae
segate 120 8mb cash (pracka)
Geforce 4200 ti 128
Self-Ki11er
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Self-Ki11er »

Melo by tam byt power on by ps2 keyboard mouse atd....hledej v Power...
MB: Asus A7V880 CPU:AMD Athlon XP 2600+ @ 3200+(11.5x193) CASE COOL:2x CoolerMaster TLF-S82-EB,SPIRE FD08025B1L3 CPU COOL:SPIRE FalconRock II VGA:Leadtek Winfast A6600GT THD @ 585/1165 Cooled By Zalman VF700-AlCu HDD:Seagate Barracuda 120GB (U-Ata,7200 Rpm,8MB Cache) RAM: 2x Samsung 512MB DDR 400 mhz CL 2,5 (2,5-3-3-6) MOUSE:Genius NetScroll+ Superior ZDROJ:LC Power 550W Gold
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

U nekterych mb se pouziva jumper pro zapinani pc pres klavesnici. Ja mam ted takhle udelany zapinani a kdyz vypnu pocitac taky mi sviti. No kdyz jsem ten jumper mel v puvodnim nastaveni vsechno hned vyplo. Takze bud to bude to ze mas na desce prehozenej jumper na zapinani pomoci klavesnice, nebo v biosu mas zaply wakeup on keyboard nebo neco podobnyho nevim presny nazev. Skus kouknout do manualu :wink:
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

melo by to bejt neco ve stylu Wake On.. /Mouse, Keyboard/.. nekde u power managementu.. (nevim jak ma epox bios..)
ASUS F3T
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“