Přes tejden komp zapínala mamka, ale prej s tim nic nedělala a já jsem taky nic neobjevil ...
Aktivní okno
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Thellwin
- Administrátor

Aktivní okno
Dneska jsem se po tejdnu dostal ke kompu a tak trochu mi blbnou wokna a to doslova. Ať spustim jakýkoliv okno tak začne poblikávat žlutě dole na liště, jako by nebylo aktivní ... to samý se stane i po kliknutí pravým tlačítkem 
Přes tejden komp zapínala mamka, ale prej s tim nic nedělala a já jsem taky nic neobjevil ...
Goldnoob team proud member!
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
blbá odpovědpavel.minarik píše:zřejmě lamerská otázka: "Co je to oprava Windows?"Hanis píše:zkus dát opravu windows
myslel jsem jako reinstal
dneska mě neberte moc vážně sem těžce mimo
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- johny128
- Začátečník

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
martin_CZ píše:on myslel ne reinstall ve smyslu format a novy wokna, ale jak pise instalator "inovovat"johny128 píše:to skor system restore, snad tam ma nejaky bodreinstall je posledna moznost
s tim se nic nestane (smazanej registr) a vyresi to hodne..
jo to sem přesně myslel,akurát sem to neuměl podat,dneska sem fakt mimo
dík martin_CZ
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT