pani pri všetkej ucte ...nekupujte tieto repro.Musim povedat (samozrejme subjektivne),že som mal novšy typ a tie repro vobec nehraju dobre.Šumia doyst neprijemne mozes s nimi robit čo chceš.
AD2:Zvuk katastrofa----
Firma Gembird je njaka vychodoazijska alebo činska firma --moznoze Americak ale s vyrobou njkede u rakosnikov.Ano... mate pravdu kto dnes nevyraba komponenty njekde v Azii.
Pred nimi som mal Creative gd580
teraz mam Genius 5,1HT a nejsom spokojny.Kazde repro maju njeco zle hlavne tieto lowendove
Inak prevedenie maju pekne tie gembirdy ale pripodrobnejsom skumani sommal pocit ze to je z njekej burzy od Vietnamcov.
.......nic v zlom moji sikmooki bratia
Ja mam tieto Gembirdy tu novu verziu a ma ich aj kolega. Moju prerabku mozete najst Moja prerabka
Co sa tyka brumu ten kondik tomu pomohol inak zdroj maku ok to vrci len toroid lebo ho priskrutkovali na drevo takze je to ako v sude a tam sa to dobre ozyva Sum za chodu v repro je takpovediac nezistitelna vec a skoda to riesit. Moje ani kolegove nesumia
Kvalita.... no, za tu cenu co stoja by ti nikto ani drevo nezohnal a uz vobec by to nikto nevyrezal a neosadil elektronikou....
Osobne si myslim, ze predtym ten model nebol dobre vypocitany lebo neviem kto moze dat do takejto ozvucnice dve diery. Totalna blbost aby tam bolo tolko otvorov. Navyse dobry bassreflex je treba aj spravne vypocitat aby fungoval - co netvrdim, ze v novych je vypocitany spravne
Su to dve krabice Jedna vacsia ajedna o nieco mensia!! ALE sam to neodneses ani omylom. Ked pojdes s kamosom tak te bude pekne proklinat ked to bude niest Vazne jedine do auta.
Neviem jak dlouho su na trhu ale my sme je kupovali february a odvtedy sa zacinaju mnozit asi len tie nove. Takze predpokladam, ze od roku 2005 ....
NEW * CPU:C2D E4500@3Ghz 1.392V 273x11 delicka 3,4, MB:Gigabyte P35 DS4 rev.2.0, RAM:A-DATA 2x2GB 800Mhz@930Mhz Vitesta Extreme Edition, HD:2xWD 320GB AAKS, DVD:Samsung 203P, GPU: GeForce Gigabyte 8800GTS 512MB, LCD:24" HP LP2465, Case:Compucase 64A34, PSU:Enermax Liberty 400W, SB Live5.1, MS Intelli Mouse Explorer 2, HP920C + HP LJ6L, Scaner-Microtek3630
A dále by mě zajímalo jaké by bylo sravnání s LG LH-T6440D http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843483
které má udávaná výkon 5*45RMS +60W RMS ale ty satelity hrajou až od 150Hz zatímco u Gembirdu už jedou od 30Hz. /To bude asi na filmy a na poslech klasického sterea asi nic moc/.
Už se rozhoupávám hodně dlouho, ale uvažuju o nich taky... Strašně rád bych slyšel někoho nezaujatého, kdo je opravdu oboje měl a může s klidným svědomým říci: Ano, Gembirdy hrají vážně lépe...
No tak priznam sa ze som nemal v osobnom vlastnictve ani jedne....Ale niekolkokrat som pocul jedny i druhe a mozem s cistym svedomim povedat, ze su NAOZAJ LEPSIE (gembirdy ovsem)
Spirit píše:No tak priznam sa ze som nemal v osobnom vlastnictve ani jedne....Ale niekolkokrat som pocul jedny i druhe a mozem s cistym svedomim povedat, ze su NAOZAJ LEPSIE (gembirdy ovsem)
Díky, koupím ty Gembirdy a nebudu o tom už dále uvažovat... Jen jsem se chtěl zeptat... Nevíš, jestli je k nim přibaleno naprosot kompletní kabeláž? Někde jsem četl, že je snad potřeba něco dokoupit... díky
P.S: Většinou jsem slyšel hlavně chválu na ty Geniusy, ale je to hlavně tí, že Gembirdy lidi znají minimálně a málokdo je slyšel ve skutečnosti hrát oboje
No pokial viem, tak bolo potrebne dokupit redukciu jack-cinch ak to chces pripojit k PC...Ale to nie je problem si myslim.... Sum no, trosku tie repraky sumia, ale nie natolko, ze by bolo potrebne ich odpajat uplne zo siete, ak ich takto odpojite, je treba opat po zapnuti nastavovat vstupy a hlasitost sa da na standarnych 30... Inak aj na tomto fore je asi 5 ci viac threadov kde sa tieto gembirdy riesili a kazda diskusia dospela k tomu, ze su lepsou volbou nez geniusy
Právě jsem Gembirdy dovalil domů... Na první pohled vypadají fakt super... Oproti tomu Geniusu je to o třídu jinde.... Jsem zvědavej až je zapojím
//edit: Tak hrajou fakt super!!! Vážně to předčilo má očekávání! Za ty peníze je to vážne paráda! A v rěžimu stand by, nené ani žádnej šum a ani brum.... Možná už do odstranili Taky je fajn, že se dá přepína t z 5.1 na 2.1 což je na poslech hudby mnohem příjemnější Ještě si někde poslechnu ty Geniusy abych mohl porovnat, ale pochybuji o tom že budou hrát lépe.... Díky všem za rady!
zdar
tiez uvazujem nad ich kupov ale ako tak citam nikto sa presne nevyjadril ako je to stym pripojenim k PC ci treba tie redukcie alebo nie (konkretne mam na mysli tie novsie verzie s jednym bassreflexom)