Problem se zapojenim

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Casey
Nováček
Nováček

Problem se zapojenim

Příspěvek od Casey »

Koupil jsem ted novy LCD jede pres DVI na karte nvidia FX 5900ultra ale nejde me spustit soucasne s CRT ktery je zapojeny pres analog vzdycky jde jenom jedna vec ale soucasne to nejde. Nevedel by nekdo co s tim ?
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

musíš to povolit v ovladačích
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Casey
Nováček
Nováček

Příspěvek od Casey »

A este bych se chtel zepata jeslti existuje nejakej program na vyladeni barvicek ?
sidy
Nováček
Nováček

Re: Problem se zapojenim

Příspěvek od sidy »

Casey píše:Koupil jsem ted novy LCD jede pres DVI na karte nvidia FX 5900ultra ale nejde me spustit soucasne s CRT ktery je zapojeny pres analog vzdycky jde jenom jedna vec ale soucasne to nejde. Nevedel by nekdo co s tim ?
Mám stejný problém, na primárním monitoru je to O.K., ale na sekundárním se zobrazuje jenom plocha bez ikon.
MSI KT6V-LSR | AMD Athlon XP 2500+ (Barton) BOX | 2x512MB PC 3200 DDR 400 | Hitachi 120GB - HDS722512VLAT80 | Leadtek WinFast 6600 GT TDH | LG GSA-4163B | LG GCC-4521B | Fortron 400W | Windows XP HE (SP2) | FW78.01
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem se zapojenim

Příspěvek od Scorp »

sidy píše:
Casey píše:Koupil jsem ted novy LCD jede pres DVI na karte nvidia FX 5900ultra ale nejde me spustit soucasne s CRT ktery je zapojeny pres analog vzdycky jde jenom jedna vec ale soucasne to nejde. Nevedel by nekdo co s tim ?
Mám stejný problém, na primárním monitoru je to O.K., ale na sekundárním se zobrazuje jenom plocha bez ikon.
protože máš nastavení aby ten druhej jakoby pokračovat tam kde 1. skončil, musíš si nastavit klonování obrazu :)
Casey
Nováček
Nováček

Příspěvek od Casey »

Nemohl by nekdo helpnout jak u toho samsungu zaostrit ikony a pismena .. je to malikno kostickovany
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

pouzij ClearType pisma..
Casey
Nováček
Nováček

Příspěvek od Casey »

Dik a to najdu kde ?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Pravym cudlem na plochu... vlastnosti.. zalozka vzhled... efekty... pouzivat metodu vyhlazovani hran rastrovych pisem... cleartype...
:)
Casey
Nováček
Nováček

Příspěvek od Casey »

super dik ted je to mnohem lepsi
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ted me tak jeste napadlo.. stahni si utilitu Tweak-XP.. je to klasicka tweakovaci utilitka pro okna...
Je tam nekde polozka pro cleartype.. muzes si tam dokonce vybrat asi ze sesti druhu cleartype pisem... tzn. vyberes si presne to, ktere ma tvuj monitor nejradeji.. :wink:
http://www.totalidea.com/tweakxpdown.php
Casey
Nováček
Nováček

Příspěvek od Casey »

Uz treti den se tady hrabu v nastaveni barev ale furt si nemuzu vybrat nemoh by me nekdo poslat jak to ma u samsunga 710T nastaveny (rgb, gamma, brightness, contrast)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“