Problem se zapojenim
Moderátor: maXXmilian
- Casey
- Nováček

-
Problem se zapojenim
Koupil jsem ted novy LCD jede pres DVI na karte nvidia FX 5900ultra ale nejde me spustit soucasne s CRT ktery je zapojeny pres analog vzdycky jde jenom jedna vec ale soucasne to nejde. Nevedel by nekdo co s tim ?
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Casey
- Nováček

-
- sidy
- Nováček

Re: Problem se zapojenim
Mám stejný problém, na primárním monitoru je to O.K., ale na sekundárním se zobrazuje jenom plocha bez ikon.Casey píše:Koupil jsem ted novy LCD jede pres DVI na karte nvidia FX 5900ultra ale nejde me spustit soucasne s CRT ktery je zapojeny pres analog vzdycky jde jenom jedna vec ale soucasne to nejde. Nevedel by nekdo co s tim ?
MSI KT6V-LSR | AMD Athlon XP 2500+ (Barton) BOX | 2x512MB PC 3200 DDR 400 | Hitachi 120GB - HDS722512VLAT80 | Leadtek WinFast 6600 GT TDH | LG GSA-4163B | LG GCC-4521B | Fortron 400W | Windows XP HE (SP2) | FW78.01
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem se zapojenim
protože máš nastavení aby ten druhej jakoby pokračovat tam kde 1. skončil, musíš si nastavit klonování obrazusidy píše:Mám stejný problém, na primárním monitoru je to O.K., ale na sekundárním se zobrazuje jenom plocha bez ikon.Casey píše:Koupil jsem ted novy LCD jede pres DVI na karte nvidia FX 5900ultra ale nejde me spustit soucasne s CRT ktery je zapojeny pres analog vzdycky jde jenom jedna vec ale soucasne to nejde. Nevedel by nekdo co s tim ?
- Casey
- Nováček

-
- Maxtor
- Začátečník

-
- Maxtor
- Začátečník

-
Ted me tak jeste napadlo.. stahni si utilitu Tweak-XP.. je to klasicka tweakovaci utilitka pro okna...
Je tam nekde polozka pro cleartype.. muzes si tam dokonce vybrat asi ze sesti druhu cleartype pisem... tzn. vyberes si presne to, ktere ma tvuj monitor nejradeji..
http://www.totalidea.com/tweakxpdown.php
Je tam nekde polozka pro cleartype.. muzes si tam dokonce vybrat asi ze sesti druhu cleartype pisem... tzn. vyberes si presne to, ktere ma tvuj monitor nejradeji..
http://www.totalidea.com/tweakxpdown.php