Problem s koupi klavesnice

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
pisek3
Začátečník
Začátečník

Problem s koupi klavesnice

Příspěvek od pisek3 »

Hi all, po dlouhe dobe jsem se konecne odhodlal koupit novou klavesnici (tu starou jsem trosku nakrapl :) ) , poradte mi pls jakou ? na cene mi nezalezi ale jde mi hlavne o to aby napr. po stisku tri klaves nezacala pipat...proste aby sel hrat Counter apod...a taky by mela mit multi klavesy(ale to neni podminkou) uvazoval jsem o Logitech Media Keyboard CZ (link : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28823 ) nekde jsou na ni dobre a nekde i spatne nazory...ale vetsinou nepisou o max. poctu zmacknutych klaves...poradite mi PLS? diky vsem
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

tohle uz tady parkrat bylo.. :( jinak ja ti doporucuju slim keyb s nizkym zdvihem klaves.. (notebook keyb).. proste je to rychlejsi a kdyz si na to jednou clovek zvykne, tak uz nechce jinak..
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Já vlastním Logitech Media Keyborad CZ a musím říct, že na hrani je výborná. ;) A také se mi na ní nepíše zrovna špatně.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“