Jo je to betalni GAMESKA, to ze jede na source ENGINU jsem se dozvedel az ted. Ja si rikal ze mi njak pripomina HL2 .
No k problemu. Stahl jsem si vsechny 4 cestiny s grafikou aj bez grafiky na verzi 1.0 a 1.1 (od mrazika z cestiny.cz). A kdyz dam instalovat (cestinu) tak mi napise ze hra je spatne nainstalovana. A z toho souboru tu cestinu nevymlatim. No tak radte pani mistri.
P.S. najakej komplet nebo aspon zakladni Q navodek nevysel ze??
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Mám velkej problém když spustím vampire....,spadne mi to nevim cim to je,mam vsechno nainstalovany,directX 9.c,nej. kodeky,proste vsechno co by tam melo byt :(nevite co s tim?
_raven_ píše:Mám velkej problém když spustím vampire....,spadne mi to nevim cim to je,mam vsechno nainstalovany,directX 9.c,nej. kodeky,proste vsechno co by tam melo byt :(nevite co s tim?
Doplneni: MSI GeForce NX 6200 128MB, Celeron 2.5 Ghz nebo tak njak, proste s raven. HW by to melo jet.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Logue píše:Pls Vysvetlite mi o co islo v prvej animacii kto je Prince a Kto su Camarila
Takisto by nezaskodil nejaky link na fanusikovsku stranku kde by som si to nasiel
Princ LaCroix je momentální hlavou klanu Ventrue. Ušlechtilého klanu vampírských "aristokratů", kteří po staletí řídí celou Camarillu, tj. určitý řád, společenství upírů.
Ohledně té animačky: už si to moc nepamatuju, takže tady nechci něco plácat, ale určitě to pochopíš v kontextu dalšího vývoje hry. Já si ohledně ní jen pamatuju, že byla naprosto famózní. Ale o co tam doopravdy šlo, to už si nějak nemůžu vybavit. Jasně je tam exekuce Vampira, který tě nakazil. Tvá se chystá stejně tak, ale princ LaCroix tě ušetřil .....l (ne zcela nezištně). Ale fakt tady nechci plácat. Pointu si nějak prostě už nevybavuju, sorry...
_raven_ píše:Mám velkej problém když spustím vampire....,spadne mi to nevim cim to je,mam vsechno nainstalovany,directX 9.c,nej. kodeky,proste vsechno co by tam melo byt :(nevite co s tim?
Teď jsem si to koupil ve zlevněný edici, že se tomuhle legendárnímu Vampířině podívám na zoubek a mám asi stejněj problém, jako Ty ...spustim a hra sice jede, ale bez obrazu (je slyšet, jak nabíhaj loga výrobců, atd.) a to ne, že by byla černá obrazovka, ale prostě monitor hlásí NO SIGNAL (prostě do něj nic nejde)...nenapadá někoho, co s tim, než si začnu dopisovat s lidma od technical supportu?
no, tak technical support, to nevím, jak s tím pochodíš, protože Troika už neexistuje (RIP) a nevím, zda tomu Activision jako producent nějakou podporu ještě zajišťuje...
2 shadow : vyřešeno s pomocí FAQu supportu na www.activision.com ... hra se prostě snažila zobrazit nějaký rozlišení ve frekvenci, kterou muj monitor nezvládal (i když nechápu, proč a co to bylo za frekvenci, protože moje 20´ EIZO si poradí s lecčíms ), takže jsem přes dxdiag musel natvrdo nastavit frekvenci pro všechny DX aplikace...ale jde mi to a už jsem do toho zažranej ...je to fakt lahůdka - clan brujah rulez
jinak mám stále 6600GT a neskutečně při hraní trpím - nevím proč, ale ta grafika to prostě nezvládá ...takže upgrade soon...
Rajče píše:jinak mám stále 6600GT a neskutečně při hraní trpím - nevím proč, ale ta grafika to prostě nezvládá ...takže upgrade soon...
to nemůže být pravda. Já to hrál ještě na 5900XT úplně v pohodě, ale na 1 GB RAM, pokud máš jen 512 ?, tak to je fakt znát. Mezi 512 MB a 1 GB je ve Vampire nebetyčný rozdíl.
2 shadow:
Bohužel je to tak ...tohle tu napsal uř dříve Sent a asi to o něčem i vypovídá :
Sentenced píše:
Jinak menil jsem R9800 za 6600GT a to GTčko ma ve Vampire poloviční framy oproti R9800 Suxxxxx...
Paměti mám 768MB, ale v tomhle opravdu nebude problém - ta hra je prostě sekaná (někdy až 13 FPS ), ať už to mám nastavený na jakýkoliv detaily - pořád to běží stejně 13 - 50 FPS exteriéry, v interiérech klidně i 100 ... možná, že problém bude ve 128-bitové paměťové sběrnici graf, karty (něco podobného jsem zažil u Dungeon siege II) ...
EDIT : možná, že Tobě to na 5900XT šlo lépe právě kvůli 256-bit sběrnici...
Je to skutečně dokonalé rpg, nejnovější neoficiální patch je snad už verze 2.3...jinak na X800 to běhá perfektně, asi to bude tou sběrnicí..a klan toreador rulez:) (ale po přijímačkách na vš si to dohraju znovu za Tremere nebo Malkaviana, ještě nevím)
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Hmmm pořídil jsem si to a musím říct, že zatím moc pěkný, zvládá to i moje 6600 nonGT což jsem po Rajčatově postu mírně nečekal. Hraju za Tremere - to mi hodilo po vyplnění dotazníku...
Takže už to, podle děje, vypadá, že se blížim ke konci (i když kdoví) ...no - je to nádhera - moje vřelé doporučení všem příznivcům žánru ... a nejenom jim - hra neni nijak náročná a svoje si tam najdou určitě i lidi, kteří jinak k RPG moc netíhnou...musim vyzdvihnout ztvárnění celého upírského světa moderní doby, je hodně propracovaný a uvěřitelný- questy zajímavé, kolikrát i netradiční (co by člověk taky čekal od upířiny ) a zábavné....děj taky na jedničku...Mé osobní hodnocení by bylo takových 92% ...a za tu budgetovou cenu ( 299,- ), za kterou jsem to koupil? Lahůdka
Měl bych jednu takovou malou otázečku - v podzemí pod Hollywoodem mi Imalia dala úkol dát nějaký modelce do bytu kamery - a to přímo 3. Ale sama mi dala jenom jednu - ty ostatní si mám někde koupit nebo je to bug? Už jsem po tom udělal několik dalších questů tak to nechci loadovat moc dozadu (v případě bugu). Dělali jste někdo tenhle úkol a pamatujete si ho?
// Tak nic to je tak když má někdo zaprasenej inventář blbostma ...
Dohráno ...Nádhera - ve stoje aplauduju autorům ... po VŠECH stránkách vylaďená hra, která je, troufám si říct, pro hodně širokou hráčskou veřejnost...
Hru jsem dokončil za, pro mě, nejsimpatičtější stranu - Anarchs (clan Brujah) a konec je výbornej ...pak jsem zkusil i za asijce (Ming Xiao) a i za prince a oba konce taky dobrý...
Opravdu lahůdka a vřelé doporučení těm, kteří hru ještě nehráli...