Survival horror - OBSCURE
Moderátor: Baneshee
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Survival horror - OBSCURE
Zdar, hrajete to nekdo?
- shadow
- Středně pokročilý

Já jsem to nehrál, ale prý to za to ani nestojí, nečetl jsem snad jedinou pozitivní recenzi, herní doba něco okolo směšných 5 hodin, pokud chceš nějaký pořádný survival horror, dej si na PC Silent Hill 2 a další díly (jednička vyšla jen na PS1)
Nazývat Obscure survival horrorem, to opravdu ne
Oproti Silent Hillům nebo třeba Alone in the Darkům jde, alespoň podle vyjádření jiných, o pohádku na dobrou noc pro malé děti, která označení "survival horor" určitě hodna není
Nazývat Obscure survival horrorem, to opravdu ne
Oproti Silent Hillům nebo třeba Alone in the Darkům jde, alespoň podle vyjádření jiných, o pohádku na dobrou noc pro malé děti, která označení "survival horor" určitě hodna není
show must go on..
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
V zadnym pripade nesouhlasim, Silenty mam doma vsechny a s nima se to neda srovnavat, to je uplne jina liga tohle je spis adventura s prvky survival horroru.S Alone in the dark 3 to uz srovnani snese, Alone jasne prohrava po graficke strance, po dejove zase prohraje Obscure.Ale hra neni vubec spatna,je to adventura kde ovladas vic postav ktery si navzajem pomahaji, graficky je to skvely(100x lepsi nez Suffering a vsechny Resident evily na PSX a PS2).Atmosferu to ma skvelou kvuli zvukum a pekne udelanym prostredi,kazdou chvili je nejaka pekna renderovana animace. Je to kratky ale penez za originalku (850Kc) nelituju.
- shadow
- Středně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

Teď jsem se díval na hodnocení na českých serverech a nic moc...opravdu nijak přesvědčivé..průměrné, než vyloženě špatné, ale pořád nic extra...
http://www.hodnoceniher.cz/PC/third-per ... scure.html
Ale jinak ti to neberu...
já osobně někdy zkusím aspoň demo... ono to stejně bude asi cca 1/5 hry
, takže si obrázek udělám, abych tady nekritizoval, když jsem to vlastně osobně nehrál... 
http://www.hodnoceniher.cz/PC/third-per ... scure.html
Ale jinak ti to neberu...
já osobně někdy zkusím aspoň demo... ono to stejně bude asi cca 1/5 hry
show must go on..
- Mawson
- Začátečník

- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam tyhle hry rad, takze si kazdou cenim i kdyz je slabsi, ted treba kvuli Resident Evil4 jsem si koupil jetej PS2, az ho dohraju zase ho prodam.V tomhle zanru se kazda alespon trochu hratelna hra ceni a libi se mi.Treba neni spatny vubec COLD FEAR vrazdeni zombie na lodi presne jako resident, pekny graficky i jako hra.
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Macho
- Nováček

-
Padanie
Caute, ja som si tuto gamesu kupil len teraz ... vysla za dobru cenu spolu so Still Life .... ale k veci ... Ked idem hru pustit, stale mi spadne windows do modrej obrazovky ... PC ckom by to nemalo byt ... mam naistalovanych kopec inych hier (novych) a ziadna mi to nerobi ...musim potom resetnut comp .... mam Radeona X800, Athlon 2800 a 1GB Ram .... uz som aj preinstaloval ovladace na grafiku ... inak pozeral som po nete a nasiel som patch na anglicku verziu, ktory odstranoval podobne problemy , ale cz verzia neni ... neviete co s tym ??
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele: