opět Pinnacle

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
me2d_
Nováček
Nováček

opět Pinnacle

Příspěvek od me2d_ »

ptal jsem se na to,že nemužu pracovat s avi souborem nataženým z tv karty v pinnacle 9plus, rada zněla odinstalovat smazat z registru a nainstalovat, udělal jsem to, ale jsem tam kde jsem byl.
Jine formaty v pohode-avi pres firewire, mpg...,ale avi z tv karty se ani nehne hodi to jen cernou nahledovou obrazovku a aby to znovu fungovalo(to co normalne jde)musim otevrit novy projekt :evil:
nechci natahovat video z kamery do komprimovaneho formatu kvuli kvalite jinak bych to klidne strihla v mpg

please HELP!!!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: opět Pinnacle

Příspěvek od Dzin »

me2d_ píše:ptal jsem se na to,že nemužu pracovat s avi souborem nataženým z tv karty v pinnacle 9plus, rada zněla odinstalovat smazat z registru a nainstalovat, udělal jsem to, ale jsem tam kde jsem byl.
Jine formaty v pohode-avi pres firewire, mpg...,ale avi z tv karty se ani nehne hodi to jen cernou nahledovou obrazovku a aby to znovu fungovalo(to co normalne jde)musim otevrit novy projekt :evil:
nechci natahovat video z kamery do komprimovaneho formatu kvuli kvalite jinak bych to klidne strihla v mpg

please HELP!!!

No pokud to natáhneš třeba v Mpeg 9000kbps tak to moc nedegraduješ ale
videl bych to na nekompatibilitu v kodekách, avi může být cokoliv tak nevím jak to myslíš. Je tam taky nějaká chybová hláška??? Pokud ano tak jaká?
Mě v Pinnaclu jeden čas padala až komprimace v DivX a vyřešil to update Pinnacle. Jinak při detekci scén z surového grableho avi to někdy zamrzlo ale tím updatem se to vše vyřešilo. Tak to zkus aktualizovat.
Jinak by neškodilo víc info jako verze softu atd....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
me2d_
Nováček
Nováček

Příspěvek od me2d_ »

byl to pin 9.3 ted patchnutej na 9.4 a je to porad stejny...neprehraje nekomprimovane video :( cokoliv jineho co je komprimovane v pohode ale pokud si neco natahnu pres tv kartu(leadtek,pres S-video)a necham to ukladat jako nekomprim. tak to s tim nehne(nahledove okno videa je cerny dela to ze to prehrava ale to je vse,potom musim otevrit novy projekt aby jelo i to co jelo)...co s tim kodeky jsem instaloval uz asi 5x, reinst oken jsem uz taky zkousel... :evil:mam podezreni na fps protoze u toho nekompr to hlasi ze fps je jine a ze to muze delat potiz pri rendrovani,ale to delal aji starsi pin9(ne plus)a v poho to prehral
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

U mě pohoda ve verzi 9.3 tak snad jedině jiné kodeky...... :?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
me2d_
Nováček
Nováček

Příspěvek od me2d_ »

a jaky kodek na to primo vliv?puzival jsem alli1 ted mam acemega codec pack...ja si nemyslim ze je to kodekem to by pak neprehralo nic ani treba mv2 nebo tak ne?
Fukso
Nováček
Nováček

pinacle

Příspěvek od Fukso »

Neviem či som dobre pochopil tvoju otázku ale... Kodeky all in... a podobný šmejd ti moc nepomôžu. Teda leda ak nechceš rozhasiť systém... Ak chceš stahovať video cez S-video vstup pomocou Pinacle, potrebuješ MPEG alebo DV kodek. Nastavíš si ukladať z S-videa a kodek je najlepšie zvoliť DV-čkový. Pokial ho máš nainštalovaný, musí ti ísť jak ukladať, tak i natiahnuť do Pinacle a spracovávať. Pokiaľ chceš robiť z videom ktorý máš na disku, musíš si najprv zistit akým kodekom je robený. Avi prípona neznamená že je to DivX alebo nekomprimovaný formát. Najlepšie je prehnať to cez GSpot. Ten ti vypíše formát videa aj audia a zistí, ktorým kodekom sa dá prehrávať.
duv
Nováček
Nováček

Pinnacle a USB

Příspěvek od duv »

Nemate nahodou nekdo zkusenosti s pripojením digitalni kamery pres USB do pinnaclu.mam cameru sony dvd210e ktera ma pouze vystup pres USB a pinnacle stale pozaduje pripojeni pres port1394 nenasel jsem nikde v programu moznost zmeny portu.Pouzivam pinnacle 9 cz.diky!
P4-3,4/3,9 MSI 925XE Neo-54G,asus X850XTP,DDR2-1024/533,HDD 160+160+200,chladic asus star ice,case nexus 4000
Fukso
Nováček
Nováček

USB

Příspěvek od Fukso »

Ja mám Pinacle 8.8 a švager kameru Sony Hi8 (myslím). Tiež má výstup cez USB a pripájal som ho cez FireWire. Normálne sa prihlásila a stahovanie bolo bez problémov. Ak si to zatial neskúšal tak ho mapichni a skús. Podla všetkého je mu jedno aký kábel má napichnutý, základ je aby detekol kameru. Hlavne sa pozri či máš nainštalované ovladačena USB.
me2d_
Nováček
Nováček

Příspěvek od me2d_ »

mam pocit ze pri instalaci pin je moznost nainstalovat i nejaky ovladac pro usb treba to je ono zkus to a uvidis, protoze pokud si dal typical install tak se to tam nehodilo musis custom...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“