MSI K8N SLI vs CREATIVE SB LIVE

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
007.tom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MSI K8N SLI vs CREATIVE SB LIVE

Příspěvek od 007.tom »

Zdravím všechny.Vlastním tuhle desku s inegrovaným soundblasterem a k tomu repro creative inspire 5/1.Potíž je v tom že mě hrají jen přední repro.Používám aplikaci creative mediasource 2.04.10.V nastavení speakers settings mám nastavené 5/1,v ovládacích panelech mám na zvuk a zvukové zařízení taky 5/1, ac3filter taky 5/1.A ve speakers settings při zkoušce repro to funguje gut.Dle mého názoru když ta písnička není v 5/1 tak by to mělo hrát ve všech repro ale stereo.Tak jsem to měl na staré kartě cmi 8738 a to je jen obyčejná zvukovka.Ale fungovalo to.Dík za vaše rady
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

ked nainstalujes ovladace (kompletne.. no v podstate mediasource vobec nepotrebujes..) a restartnes masinu, tak budes mat vedla hodin (napravo dole) novu ikonku zvuku, klikni na nu pravym, daj EAX console, potom zalozku.. myslim, ze CMSS, je tretia myslim.. a dam daj enable a vyber si typ emulacie zvuku na 5.1.. odporucam tu prvu (CMSS..), surround sa mi zda hlasnejsi, ale citim mensie rozdiely, zvuku, pripadalo mi to ako hlasne stereo.. vela stastia :wink:
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
007.tom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 007.tom »

fue píše:ked nainstalujes ovladace (kompletne.. no v podstate mediasource vobec nepotrebujes..) a restartnes masinu, tak budes mat vedla hodin (napravo dole) novu ikonku zvuku, klikni na nu pravym, daj EAX console, potom zalozku.. myslim, ze CMSS, je tretia myslim.. a dam daj enable a vyber si typ emulacie zvuku na 5.1.. odporucam tu prvu (CMSS..), surround sa mi zda hlasnejsi, ale citim mensie rozdiely, zvuku, pripadalo mi to ako hlasne stereo.. vela stastia :wink:

Díky super.Už to frčí
fue
Začátečník
Začátečník

vyriesene

Příspěvek od fue »

007.tom píše:Díky super.Už to frčí
Ok :P LOCK
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“