IE 6 - aktualizace stránek a nová okna
- V
- Začátečník

-
IE 6 - aktualizace stránek a nová okna
Potřebuji nastavit IE 6 SP1 tak, aby se mi stránka automaticky aktualizovala po určité (nastavené) době.
Zároveň potřebuji, aby mi nevyskakovaly další otravná okna. Nevím, kde to zablokovat.
Poraď te prosím...
Zároveň potřebuji, aby mi nevyskakovaly další otravná okna. Nevím, kde to zablokovat.
Poraď te prosím...
- k23
- Začátečník

-
Re: IE 6 - aktualizace stránek a nová okna
nejlepší řešení je nainstalovat service pack 2 nebo jinej prohlížeč, třeba firefox nebo operu.V píše:Potřebuji nastavit IE 6 SP1 tak, aby se mi stránka automaticky aktualizovala po určité (nastavené) době.
Poraď te prosím...
Tu aktualizaci stránky umí opera.
- zombux
- Odborník PCT

Re: IE 6 - aktualizace stránek a nová okna
pro firefox je na tohle extenžnak23 píše:nejlepší řešení je nainstalovat service pack 2 nebo jinej prohlížeč, třeba firefox nebo operu.
Tu aktualizaci stránky umí opera.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- V
- Začátečník

-
Firefox jsem zkoušel, ale i když mě okna nenaskakovaly (stejně nevím, kde i tam nastavit automatickou aktualizaci), byl pomalý, některý stránky mi ukazoval blbě, některý ani nechtěl načíst atd.
Nejraději bych zůstal u IE.
SP 2 jsem zkoušel, ale za chvíli mi tekly nervy z neustálých okýnek ohledně ochrany PC, automatický aktualizací Windows, pořád mi vyskakovalo zabezpečení skriptů (žlutý řádek u vrchu okna) atd. Dal jsem to do P......
A stejně. Kde to v tom SP 2 jde nastavit?
Nejde to prostě nějak normálně?
Nejraději bych zůstal u IE.
SP 2 jsem zkoušel, ale za chvíli mi tekly nervy z neustálých okýnek ohledně ochrany PC, automatický aktualizací Windows, pořád mi vyskakovalo zabezpečení skriptů (žlutý řádek u vrchu okna) atd. Dal jsem to do P......
A stejně. Kde to v tom SP 2 jde nastavit?
Nejde to prostě nějak normálně?
- zombux
- Odborník PCT

člověče... normálně... to si přece musíš nastavit, to za tebe nikdo neudělá
ve standartním nastavení se tě to logicky ptá na každou blbost, v menu zabezpečení se dá všechno důležitý nastavit...
nicméně i tak máš pravdu že tohle u IE prudí. právě proto doporučuju Firefox nebo Operu, Firefox rozhodně pomalej není (pokud ho neprovozuješ na starým PC), a Opera je dokonce nejrychlejší prohlížeč vůbec
nicméně i tak máš pravdu že tohle u IE prudí. právě proto doporučuju Firefox nebo Operu, Firefox rozhodně pomalej není (pokud ho neprovozuješ na starým PC), a Opera je dokonce nejrychlejší prohlížeč vůbec
- V
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

měla by to obstarat extension ReloadEvery.
ke stažení zde http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/ ... -fx+mz.xpi
ke stažení zde http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/ ... -fx+mz.xpi
- V
- Začátečník

-
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Normálně otevři firefox a zkopíruj tam ten link od Zombuxe, firefox si s tím poradíV píše:Výborně. A něco pro ten Firefox by nebylo?
S tím mám aspoň zkušenosti.
Operu jsem ještě ani neviděl, takže stejně nevím, jak tenhle zvláštní soubor použít.
//edit: ten zombuxův link mi nějak nejede, tady je stránka s tím extensionem - https://addons.update.mozilla.org/exten ... .0.2&go=Go
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- V
- Začátečník

-
- Slezman
- Středně pokročilý