Teplota klesla docela radikalne
Ted topi mozna tak stejne jako chipset, ten bude chtit taky nakej ten Vmod ale zatim sem nenasel kde ma regulator (ale asi moc dolu nepude jestli zvednu FSB)

Snizeni spotreby...Axis píše:este mi povedz naco chces znizovat napatie v netbooku? ak kvoli chladeniu, no dajme tomu, alebo na experimenty?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian

ale ja mam prece samy rozumny napadyJiri Drak píše:Prvni rozumny napad, ktery tu od meduzy vidim

viz muj... byl v Albatronovi s KT600 Prime stable na 11x175@1.5VDr Meduza píše:u beznyho procesoru mozes podle kousku jit na default taktu nekdy i vo 30-40% dolu s napetim a furt to jede stabilne ale to zalezi na tom jakej je to zrovna kousek

to ja tam sem na 5W-HoNY- píše:viz muj... byl v Albatronovi s KT600 Prime stable na 11x175@1.5VDr Meduza píše:u beznyho procesoru mozes podle kousku jit na default taktu nekdy i vo 30-40% dolu s napetim a furt to jede stabilne ale to zalezi na tom jakej je to zrovna kousekspotreba cca 50W

Oi to zas nekdo perli ... PC stabilni takove jake je.... PC je stabilni pokud ti proste nedela problemy a vsechny zatezove apod testy jsou OK..... BTW: nekdy i nove PC poskladane korektne an default taktech a napeti neni stabilni ( taky jsem se s tim setkal ) ...cabman píše:To je zajímavá teorie a možná na ní něco je, ale já jsem snižování napětí několikrát zkoušel u různých desktop pc's a tam se mi to nikdy nepovedlo. Tak jako taky záleží, čemu číkáš stabilní - já beru jako stabilní pc takové, které se nikdy nesesype a jediné vypínání je při údržbě. Ale u nb by to možná šlo.