Jak donutit, aby si to nastavení opět ukládal?
Mám XP Home a ten firewal je ten co k nim patří.
Moderátor: Loki5567

Co ti brání vyzkoušet Kerio??flekl píše:Mám problém, při každém zapnutí PC musím opět blokovat ve firewalu sdílené tiskárny. Chodí mě tamtudy zavirované soubory z místní sítě. Dělá to od určité doby, dřív si to vždy uložil.

Ten jsem již měl a vypršela doba, tak jsem ho odinstaloval a nevím jestli to nedělá od té doby.Dzin píše:Co ti brání vyzkoušet Kerio??flekl píše:Mám problém, při každém zapnutí PC musím opět blokovat ve firewalu sdílené tiskárny. Chodí mě tamtudy zavirované soubory z místní sítě. Dělá to od určité doby, dřív si to vždy uložil.

Těch utilit je hodně (použij hledání) , ale někdy (častoflekl píše:A jak se prosím čistí registry? Ono se to lehce řekne, ale nikdy jsem to nedělal. V té změti registrů se vyznat.Dzin píše:NO to je dost možný.
Vyčisti registry připadně zkus bod obnovní před instalací Kerio a uvidíš hned.![]()

Pokud si netroufneš ručně tak třeba:flekl píše:A jak se prosím čistí registry? Ono se to lehce řekne, ale nikdy jsem to nedělal. V té změti registrů se vyznat.Dzin píše:NO to je dost možný.
Vyčisti registry připadně zkus bod obnovní před instalací Kerio a uvidíš hned.![]()

V keriu po 30ti dnech nejde bezpečnost systému - omezení spouštění aplikací které mohou spouštět viryflekl píše:Protože to myslím psalo, že se nebude aktualizovat. Ale o to vůbec nejde, jde o zablokování portů, které nechtí držet zablokované.karf píše:a proč jsi kerio po 30 dnech odinstaloval? ono pak jede v personal vezi dál.