Problém AOC
Moderátor: maXXmilian
- Slezman
- Středně pokročilý

- RACER
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: AOC šmejd
AOC možná jsou šunky ale v levnějších kategoriích jsou nejlepší co znám osobně mám doma dva a nemůžu si je vynachválit rozhodně budou lepší než náka Belinea , Relisys atd......... neber to jako náke napadení tebe ale už mě na těhle forech nebaví číst jenom to že co nestojí minimálně 20 000 je šunttark píše:Tipuju že si ten monitor doopravdy nepamatuje nastavení. Nebo taky dělá problémy grafárna.
Jinak AOC jsou dost šunky.
Athlon X2 64 4000+/MSI K9N Platinum/2x512 DDR Kingmax 800Mhz dual/GIGABYTE NX6600 SILENT-PIPE/SB Audigy 2/ AOC 9K+/Case Chieftec DX-01SL-D-U/Logitech G5/Microsoft Natural Ergo KB 4000
- kvee
- Začátečník

Re: Problém AOC
Hi ,PhaNtom_CZ píše:Mám takový problém vlatním monitor AOC 9K+ 19" Flat. Pokaždé když pc vypnu a následně zapnu tak my to ve widlech nějak rozblbne obraz.Jednou ho mám o něco užší než sem ho nastavil podruhé je o něco víc přetočený aj. paskudy když to v osd vyladím tak je to ok do té doby než znovu nerestartuju pc. V čem je problém ?
mal som tiez do nedavna AOC - 7Klr a bol som spokojny ..celkom..teda bola tam nejka neostrost v rohoch , ale inac f pohode
Napadla ma vsak taka blbost - co takto skusit nejaky program na upravu frekvencie v hrach ?
teda mam teraz LG a pouzivam program kde si mozes nastavit Hz pre rozne rolisenia - teda napr. 1280*1024/100Hz - takto to mam teraz nastavene - vysteloval som si obraz a drzi , ale ked prepnem na 1280*1024/75Hz - obraz je rozhodeny /teda ked ho nastavim a vypnem pc - tak potom drzi tvar/ ale v tom istom rozliseni pri roznych Hz je obraz standardne rozhodeny ... akokeby si to nastavenie obrazu zapametal ten program..mohlo by to tak mozno fungovat aj u teba - no snad som sa vykoktal dost zrozumitelne
i7 2600 , Noctua NH-C14 , MB Asus Sabertooth P67 rev.3.0 , skrina NZXT Zero 2 , SSD OCZ Agility 2 ser. 120GB , RAM Corsair 16GB DDR3 , HDD WD Caviar Black 1,5TB , zdroj Enermax 850W Bronze , ASUS GTX 590 , LCD Acer 24°° GD245HQ , 3D Vision kit , Dvd Plextor
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam taky AOC (7a+) a jsem spokojenej.Mam ho uz rok a pul a beha na 1024x768 120hz takze pohoda.Jen me stve ze sem si udal 3 skrabance nahore v rohu kdyz jsme jeli na LANku 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- vOid
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
AOC 9K+ (uz nikdy!!!)
Hi all!
ja mam 9k+ asi tak 3/4roku a uz nikdy VÍC!!!!
to ze se pri vypojeni ze zasuvky resetuje nastaveni
to bych nejak prezil, ale od te doby co mam net tak u toho sedim fakt docela dost uz zacinam pozorovat mirne zhorseni zraku (strasne to unavuje voci) a o tom ze se na urcitych mistech obraz vlni (spis zrni) tak o tom radsi vubec mluvit nebudu, na prvni pohled to neni poznat ale asi tak po hodine s praci s textem. NIKOMU NEDOPORUCUJI!
sem byl blbej a setril
rozhodne na LCD ktery ma 12ms a min s DVI nemam takze bych to videl na zase nejaky CRT ale vubec newim jaky
PS. a rozhodne to nemam blbe vyladeny
ja mam 9k+ asi tak 3/4roku a uz nikdy VÍC!!!!
to ze se pri vypojeni ze zasuvky resetuje nastaveni
sem byl blbej a setril
PS. a rozhodne to nemam blbe vyladeny
- vOid
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- johny5v
- Nováček

s AOC mam dobre zkusenosti
Pred vice nez 2 roky jsem si koupil za tezky prachy AOC 7A+ a muj dojem, je takovy, ze patri v kategorii 17" k monitorum s nejlepsim obrazem, se kterymi se kdy setkal - a to sem jich uz u lidi a na ruznych lan akcich videl hafo. Tento jeden typ se proste AOC tehdy skutecne povedl, vybral jsem si ho na zaklade testu v nekolika casopisech (CHIP a jeste jeden, jehoz nazev si uz nepamatuji) a nikdy jsem toho nelitoval a to ani tento tyden, kdy mi vypovedel sluzbu.
Najednou uplne ztmavnul, pri jasu a kontrastu na 100% byly videt jen obrysy oken. Musim ovsem pochvalit jejich zarucni servis - dojedou si pro nej k vam domu a za 5 dni vam priveze PPL opraveny monitor
Najednou uplne ztmavnul, pri jasu a kontrastu na 100% byly videt jen obrysy oken. Musim ovsem pochvalit jejich zarucni servis - dojedou si pro nej k vam domu a za 5 dni vam priveze PPL opraveny monitor
DFI LP NF4-Ultra , A64 3000+ (Venice), Seagate Barracuda 7200.+ 160GB SATA, GainWard GF6600 ,Chill 410W , AOC 7A+
- vOid
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaTTo S
- Začátečník

-
No ja ho mam uz 8 rokov a vyvalil som za neho slusne prachy ,, a za 8 rokov sa na nom nic nezmenilo ziadna vlastnost stale bezi 14 hodin denne na 1024*768@85Hzprf.KuBA píše:Tak hele kluci. Skoro 4 roky mám AOC Spectrum 5Glr a je to "perfekní" monitor, na to jak je starý...Žádné chyby v obraze, perfekní barvy...prostě pořád jako novejAle při zapnutí než se "zahřeje" tak mám také mírně roztáhlý obraz, ale to nevidím jako problém...
a ani ked ho rano zapnem sa obraz nijak nezmeni zeby bol roztiahnuty atd.
proste nic ,, takze s AOC sznackou som spokojny
ale buduci monitor by som si ho uz nekupil pretoze co som videl v skole tak hruza to sa stym mojim neda porovnat ,, proste AOC nepatrila vzdy medzi najhorsie znacky ,,
ved ja sam som zvedavy co tento moj onitor este vydrzi ,,, ale kedze na nom este nic neblbne tak ..........
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- Streethawk
- Mírně pokročilý

No ja som mal do nedavna asi 3 roky AOC 7K+ a bol som na dmieru spokojny, ved danej cenovej kategorii nemal konkurenciu!!!
1024x768, 100Hz POHODA
"ALE" problem ktory mas som mal aj ja a myslim si ze to je normalne u monitorov tejto kategorie.
Skusal si niekdy pockat tak cca. 10-20 min. mozno pol hodinu a monitor sa ustaly , akoby sa zohrial na idealnu teplotu a nastavenia a okraje su v pohode!!!
Divne ale u mna to tak bolo resp. sa to tak spravalo.
Podla mna tebe to nikdy nedalo a zakazdym si hned nastavoval v OSD.
Ale to bola chyba ,aj ked som robil to iste ale cele tri roky by ma to nebavilo
tak som jednu dobu nato kaslal a prisiel som na vyssie spomenuty fakt!!!
Sranda co?
Podla mna normal(aspon v tejto cenovej a kvalitativnej kategorii).
Tym nechcem povedat ze by to boli zle monitory ba naopak obraz bol perfektny jas kontrast pohoda, ale zasa je tu to "ALE" kupil som tento isty monitor AOC 7K+ jednej znamej ktorej som skladal PC a co som zbadal skoro ma vystrelo!!!!!!!!!!!!!!!!!Monitor bol tmavy(obraz samozrejme) nastavil som kontrast na 100 jas tiez a obraz ako tak vyhovoval no strasne .Este ze to nebol moj vykaslal som sa na reklamaciu (az taka dobra znama to nebola
) ona nezbadala nic takze ani nebol dovod.
Tym som len chcel povedat ze je dufam kazdemu jasne ze ak v tejto cenovej kategorii clovek caka zazraky je to skor obrovske stastie natrafit na dobry kus
"ALE " co uz!!!!
1024x768, 100Hz POHODA
"ALE" problem ktory mas som mal aj ja a myslim si ze to je normalne u monitorov tejto kategorie.
Skusal si niekdy pockat tak cca. 10-20 min. mozno pol hodinu a monitor sa ustaly , akoby sa zohrial na idealnu teplotu a nastavenia a okraje su v pohode!!!
Divne ale u mna to tak bolo resp. sa to tak spravalo.
Podla mna tebe to nikdy nedalo a zakazdym si hned nastavoval v OSD.
Ale to bola chyba ,aj ked som robil to iste ale cele tri roky by ma to nebavilo
Sranda co?
Podla mna normal(aspon v tejto cenovej a kvalitativnej kategorii).
Tym nechcem povedat ze by to boli zle monitory ba naopak obraz bol perfektny jas kontrast pohoda, ale zasa je tu to "ALE" kupil som tento isty monitor AOC 7K+ jednej znamej ktorej som skladal PC a co som zbadal skoro ma vystrelo!!!!!!!!!!!!!!!!!Monitor bol tmavy(obraz samozrejme) nastavil som kontrast na 100 jas tiez a obraz ako tak vyhovoval no strasne .Este ze to nebol moj vykaslal som sa na reklamaciu (az taka dobra znama to nebola
Tym som len chcel povedat ze je dufam kazdemu jasne ze ak v tejto cenovej kategorii clovek caka zazraky je to skor obrovske stastie natrafit na dobry kus
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- novvac
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Porblem AOC 9K+
Cauky, mam AOC 9K+. (zadnej extra, ja vim)
Pri 1024x768 je obrazek jak britva. Jak dam 1280x1024 tak se to zda vybllite, neostre a blikave. Zatim jsem to nezkousel na jinem PC.
mam jeste 1,5roku zaruky. Na ATI grafarne se to zdalo vse OK, ted na GF(GF4) je to humac.
Muze to bejt montasem, nebo grafikou?????
Bylo by to na reklamaci?
Ovladace jsem testnul uz vicero a zadna zmena.
tak pokud mate nekdo nejake rady, budu rad za nejakou pomoc, pripadne radu
)
Dik predem
Pri 1024x768 je obrazek jak britva. Jak dam 1280x1024 tak se to zda vybllite, neostre a blikave. Zatim jsem to nezkousel na jinem PC.
mam jeste 1,5roku zaruky. Na ATI grafarne se to zdalo vse OK, ted na GF(GF4) je to humac.
Muze to bejt montasem, nebo grafikou?????
Bylo by to na reklamaci?
Ovladace jsem testnul uz vicero a zadna zmena.
tak pokud mate nekdo nejake rady, budu rad za nejakou pomoc, pripadne radu
Dik predem
Barton 2800+, 512MB DDR 333MHz, 40GB IBM, 350W zdroj.