Kde koupit dovozová CD

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Kde koupit dovozová CD

Příspěvek od cabman »

Zdravim,
mám zájem o AudioCD, případně DVDAudio nebo SACD z dovozu konkrétně z USA, Austrálie,... .
Důvod je ve vyšší kvalitě těchto disků.
Vím, že jsou firmy které tyto disky vozí, ale nemůžu na ně nikde trefit.

//Nevím kam jinam toto vlákno dát (na smetiště nechci)
//Nejsem moc zvědavý na diskusi zda to má nebo nemá cenu dovážet, proto pls tyto příspěvky neuvádějte.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Jakoze disky z USA maji vyssi qalitu, jo..? a k tomu ses dopracoval jak... je to to samy co je na trhu v evrope, ne..?
Jinak hledej na
http://www.amazon.com
uplne dole si vyber stat.. .)
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Pročti diskusi ve Stereo&video 6/2004, nebo jukni na http://www.stereomag.cz.

//Tam to je, ale jeden známej na kterého bohužel již nemám spojení měl najitou firmu v ČR. Já nemám moc k zásilce od kdovíkde důvěru.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

hmm.. je to mozny, no...
V kazdym pripade.. kamos objednaval z anglie nejaky filmy, s tim, ze prave z amazoonu a nemuze si to vynachvalit..
Ja bych se toho nebal... Ted naposled objednaval Alien Pentalogy a doslo to bez problemu.. nakupuje takhle bezne..
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“