Nero 6.6.08 - více kopií multisession disku?

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Nero 6.6.08 - více kopií multisession disku?

Příspěvek od Dony »

mám následující problém: začnu novou kompilaci (CD-ROM ISO -> Start Multisession disc), přidám soubory, a chci vypalovat několik kopií. V Burn Compilation dialogu zvolím počet kopií, ale při pokusu o vypálení se objeví hláška:
"Sorry, you may only write a single copy of multisession compilations. Do you wish to proced anyway?"
Pokud souhlasím, vypálí to jednu kopii, ale vlastnosti kompilace se změní ze "Start multisession disc" na "Continue multisession disc", takže další kopie odmítá pálit na čisté CD. :?
Vlastnosti kompilace se nedají změnit nazpět, takže nezbývá než kompilaci udělat znovu. :x
Nedá se to nějak nastavit, nebo obejít? Hloupej easy CD creator tohle dělal naprosto v klidu, ale v XP už mi nejde...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ano, máš pravdu, nejde to. :(
Bathory
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

teď jsem zjistil, že pokud kompilaci uložim (.nri soubor), funguje to jak by mělo, tak nevim, kde soudruzi z NDR udělali chybu :?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“