No tak, vam trosku priblizim svoje riesenie na Prescott2.8GHz, ASUS P4C800E - Deluxe, ATI Radeon 9600 SE (toto asi vela tepla nenarobi

), Seagate Barracuda SATA s chladicom TITAN, 2 * 512 TRANSCEND s pasivnymi chladicmy:
Predtym:
1 x 120 fan v zdroji
2 x 80 fan v zadu v skrini
1 x 80 fan z bocnice
box chladic
idle - 55°C, pri zatazi 62 - 67 ° C
+ 1 * neon - myslim ze tiez robi svoje teplo
Potom:
2 x 80 fan v zadu v skrini
1 x 80 fan z bocnice
4 x 80 fan z prednej casti
ThermalTake Beetle (WAAAW Brutalny dizajn

)
z box chladicu som dal dole ventilator a namontoval ho zo zadu na Beetle (je tam na to flek, ale huci to ako BOX

)
a pridal som tam este 2 neony, takze su tam tri, samozrejme upravil som kabelaz, napadlo ma preco by to malo ist tak ako to robi kazdy. Od zdroja kable privadzam hned od zdroja za dosku a potom ich pripajam k doske z boku dosky a k diskom a CD-ROM cez volne miesta pri ich umiestneniach. Ak to neikto chce vidiet dajte vediet odfotim to.
Vysledok:
tie pridavne chladice strasne hucia a ked sa k tomu prida ten stary BOX a Beetle dam na plne otacky (4300 rpm) tak tam mam hotovy vysavac, ale:
Idle - 41°C, pri zatazi max 48°C ale to uz mam pusteny vysavac na plne obratky
Dal som si s tym kopu roboty, ale ten efekt nieje bohvie co, skusim vymenit tie pridavne chladice, lebo so to vsetky take noname zo starych zdrojov a tak, skusim pridat air tunel z prednych chladicov na beetle, len ho musim urobit priesvitny (nezakryjem si predsa sperk v krabicke

), pocul som ze v niektorych zdrojoch je chladic otoceny a fuka teplo zo zdroja do bende a nie naopak, tak to skusim pozriet a teraz ma napadlo ze by sopm mohol do zdroja dat este nejake plus chladice zo zadnej steny. Ked to odskusam tak dam vediet