ovladacema?kowyk píše:Mohl by mi nekdo pomoct? Nejde mi v tehle jrute gamesce nastavit vetsi rozliseni nez 848x480. Nevi nekdo cim by to mohlo byt?
The Chronicles of Riddick Escape From Butcher Bay
Moderátor: Baneshee
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- izuel
- Začátečník

-
Tak dik moc no jo slo toshadow píše:izuel píše:to "Sentenced" Tak jsem to konečne dohral
Ahoj prosim te mohl bys mi poradit?sem uplne nakonci, jak me daji zmrazit,tak se opakuji useky, pise mi to oklamat ten zmrazovaci stroj ,tak at pouziju tu hybernacni komoru toho vojaka kterej mumla,.ale nejak mi to nejde ,delam neco blbe?diky moooc
Měl by si normálně vlést do té komory, poté co to vyzvedne toho vojáka, a hra pak sama udělá zbytek..
mělo by to jít..
- shadow
- Středně pokročilý

Ty pyramidy tam jsou asi jen na okrasu, maximalne na to, ze vyprovokujes nepritele, ktery vejde tema dverma po stranach... pokud si to spravne pamatuju, lokaci opustis normalne těma dveřma vepředu, kudy přišli ty budižkničemové, které touží po Riddickově krviizuel píše:.......opodal bloudim zas.,kdyz spadnu z ty klece ,tak mam vystoupat na vrchol pyramids a hledat vychod.,by me zas zajimalo co to bude tentokrat za blbustku,.to je fakt trapnydik za help
show must go on..
- izuel
- Začátečník

-
hm,to sem teda zvedavej jak mam projit temi dvermi kterymi oni prijdou,protoze tezko asi co hned vypadnu z ty cryo rakveshadow píše:Ty pyramidy tam jsou asi jen na okrasu, maximalne na to, ze vyprovokujes nepritele, ktery vejde tema dverma po stranach... pokud si to spravne pamatuju, lokaci opustis normalne těma dveřma vepředu, kudy přišli ty budižkničemové, které touží po Riddickově krviizuel píše:.......opodal bloudim zas.,kdyz spadnu z ty klece ,tak mam vystoupat na vrchol pyramids a hledat vychod.,by me zas zajimalo co to bude tentokrat za blbustku,.to je fakt trapnydik za help
- shadow
- Středně pokročilý

Já už si to teď nepamatuju... prostě nějaký ty dveře jakoby "vepředu" - těma přišli a těma jsem pak normálně prošel..izuel píše: hm,to sem teda zvedavej jak mam projit temi dvermi kterymi oni prijdou,protoze tezko asi co hned vypadnu z ty cryo rakvepobezim ke dverim od kud oni vyjdou.a kdyz uz vysli ,tak sem behal vsude,nahoru,dolu,doprava,doleva,okolo, i do prostred
ale ty dvere se asi sami neotevrou ze ne?kdyz tak mi posli klic dekuju
show must go on..
- kowyk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lada K
- Nováček

- Vizi
- Začátečník

cus zacal sem gamesit tuhle super parbu a mam na vas otazecku ve hre jen na nekterych mistech mi to haze v obraze takove zelene fleky na zdich na zemi treba v ruz mistnostech , jine hry to nedelaji mohlo by to byt ovladaci ? co myslite
mam 71.48 viz popis karta se neprehriva max pri zatezi 68C s klasic fan .
jake ovl by ste doporucily na kterych to hrajete ?
jake ovl by ste doporucily na kterych to hrajete ?
- RYAN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
boze uz som to hovoril.... treba dat ine ovladace na zakladnu dosku! ja som mal najnovsie via 4in1 a neslo to s nimi...teraz mam trosku starsie a s tymi to ide... tak pekne si daj starsiekowyk píše:Lidi prosim s jakyma ovladacema na nvidie to hrajete?
Ja jsem vyzkousel 71.20,71.80,71.84-s tema to rozliseni jde jen na 848x480
76.44- s tema to vubec nejde spustit
PLS POMOOOOOC
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
- kowyk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
thanks chlapeRYAN píše:boze uz som to hovoril.... treba dat ine ovladace na zakladnu dosku! ja som mal najnovsie via 4in1 a neslo to s nimi...teraz mam trosku starsie a s tymi to ide... tak pekne si daj starsiekowyk píše:Lidi prosim s jakyma ovladacema na nvidie to hrajete?
Ja jsem vyzkousel 71.20,71.80,71.84-s tema to rozliseni jde jen na 848x480
76.44- s tema to vubec nejde spustit
PLS POMOOOOOC
Q6600,MSI P35-Neo2 FR, 320 GB WD, 4GB Zeppelin, GF 8600GT..
Home made water cooling..
Home made water cooling..
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kvalita grafiky
No ja mam 6600gt a musim rict ze pokud si dam v nasstaveni hrafiky AA jakykoli tak se ani necutnu. Dela mi to na vsech ovladacích. Jinak plynule mi to jede se stinama 2,0, viz sestava v popisku. Ono bez AA je to dost zubaty. Jede nekdo s AA tuhle hru?
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
- Vizi
- Začátečník

Re: Kvalita grafiky
kaimaster píše:No ja mam 6600gt a musim rict ze pokud si dam v nasstaveni hrafiky AA jakykoli tak se ani necutnu. Dela mi to na vsech ovladacích. Jinak plynule mi to jede se stinama 2,0, viz sestava v popisku. Ono bez AA je to dost zubaty. Jede nekdo s AA tuhle hru?
jj valim to s AA4 + AF8 shader 2.0 a jede to krasne super parba atmosfera na 16AF a 8AA by to chtelo jeste jednu 512 ram pak to bude ok si myslim
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Sice to nesouvisí uplne se hrou, ale nazor tu napíšu ...
Mel jsem to "štestí" a videl jsem film Riddick - Kronika temna (nebo jak se to jmenovalo) a nechapu jak podle tak podprůmernyho filmu byli schopny udelat celkem dost dobrou hru. Ten film nestal ani za tech par korun v pujčovne, proste bastl, děs a koncentrovaná nuda.
Aspon, že se ta hra povedla - to jediny to zachranuje.
Mel jsem to "štestí" a videl jsem film Riddick - Kronika temna (nebo jak se to jmenovalo) a nechapu jak podle tak podprůmernyho filmu byli schopny udelat celkem dost dobrou hru. Ten film nestal ani za tech par korun v pujčovne, proste bastl, děs a koncentrovaná nuda.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- shadow
- Středně pokročilý

Mám na film opačný názor. Film se mi líbil. Měl velice dobrou riddickovskou scifantaskní atmosféru. Tak špatné to určitě nebylo.Sentenced píše:Sice to nesouvisí uplne se hrou, ale nazor tu napíšu ...
Jinak prosím pokračovat v diskusi na film v threadu Filmový klub na Smetišti.
show must go on..
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, kdyz to dohraješ, tak tam pak uz budou pořád .. ja to hral 2x a bonusy tam byly furtkaimaster píše:Nevite nekdo, kdyz se mi otevrou ty bonusy jestli tam zustanou i po zacnuti nove hry.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takze AA uz mi jde, chtelo to stahnou inf ovladace pro intel chipset na desce. A uz sem to aji dohral. Kratke mi to nepripadalo protoze chodim do prace a parim tak 2 hodky denne. Ale mohlo by vyjit pokracovaní.
ps. bonusy sem vsechny neposbiral ale ani toho nelituji za moc nestaly az na trailery
ps. bonusy sem vsechny neposbiral ale ani toho nelituji za moc nestaly az na trailery
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
- kadas152
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: