vyhledávání duplictních mp3 v počítači

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vyhledávání duplictních mp3 v počítači

Příspěvek od majkl.lowec »

Nevíte jestli existuje prográmek, který by uměl hledat v PC duplicitní MP3, mám asi 2500 mp3 latinské muziky a jelikož je mám z různých zdrojů, vyskytují se mi různě po složkách dvakrát, navíc mi celé hledání duplicit neusnadnuje to, že písničky se třeba liší o pár sekund ticha na konci či začátku nebo mají jinou bitrate, takže ani podle dvou stejných velikostí to nejde hledat. Moje zbožná představa je taková, že by si en prográmek každou mp3 načetl(vytvořilo obraz její amplitudy nebo jak se to jmenuje) a pak nějak hledal podobný obraz.. to mi celkem jedno jak by to běhalo uvnitř. Jen mě napadlo že něco takového existuje pro fotky tak jestli už není vymyšleno tohle.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? no keby mal ten program vytvarat tu amplitudu pre 2500songov a nemas nejaky vymakany procik, tak ta asi porazi :lol:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

A nějakej prográmek pro vyhledávání duplicitních souborů obecně ti nestačí?

EasyCleaner by to měl zvládnout..

http://personal.inet.fi/business/toniarts/dwnloads.htm
show must go on..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

shadow píše:A nějakej prográmek pro vyhledávání duplicitních souborů obecně ti nestačí?

EasyCleaner by to měl zvládnout..

http://personal.inet.fi/business/toniarts/dwnloads.htm
:sad:
písničky se třeba liší o pár sekund ticha na konci či začátku nebo mají jinou bitrate, takže ani podle dvou stejných velikostí to nejde hledat
:sad:

obávám se že tohle jednoduše fakt nepůjde. chce to od začátku dělat v muzice pořádek :( 2500 MP3 není tak hrozný číslo, kdybys měl desetkrát tolik tak už by to bylo zajímavější :) mají ty soubory aspoň ID3 tagy?
ignorelist: kremrole a dezoláti
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Já jsem to pochopil tak, že by snad ty MP3 mohli mít stejnej název, pak by to šlo s tím easycleanerem, jinak nevím..
show must go on..
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: vyhledávání duplictních mp3 v počítači

Příspěvek od majkl.lowec »

majkl.lowec píše: písničky se třeba liší o pár sekund ticha na konci či začátku nebo mají jinou bitrate, takže ani podle dvou stejných velikostí to nejde hledat.
shadow píše:Já jsem to pochopil tak, že by snad ty MP3 mohli mít stejnej název, pak by to šlo s tím easycleanerem, jinak nevím..písničky se třeba liší o pár sekund ticha na konci či začátku nebo mají jinou bitrate, takže ani podle dvou stejných velikostí to nejde hledat.
Takže to opravdu cestou porovnávání velikostí nepůjde. :(

Ohledně těch ID3 tagů to taky není růžovy, jsou to"Home-Ripy" takže sem tam jsou ale u většiny rozhodně ne. TEd sem něco stahnul, takže pak dám vědět, ale hodně prográmku funguje jen na principu kontroly velikosti nebo kontrolního součtu, no udíme, jeden sliboval, že byl umět poznat i jiný bitrate a tak.
teldah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od teldah »

No měl jsem stejnej problém ale MP3 20GB a napadlo mě vyhledat všechny MP3 na disku a seřadit podle velikosti.
Pak stačí udělat si trochu času a projít je,většinou je název podobnej a velikost stejná nebo +-
Našel jsem 800MB stejných MP3
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“