WMP a zvuk
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
WMP a zvuk
Mam maly problem se zvukem ve WMP. Pokud si v WMP stahnu zvuk nebo dat ztlumit a pozastavim prehravani videa nebo audia. WMP absolutne nerespektuje toto nastaveni a pri spusteni se spusti s max hlasitosti i kdyz je na minimu nebo ztlumena. Problem nevyresil ani prechod na 10 verzi. Nikdy jsem se stim nesetkal. DIky za pomoc
- Rammstein
- Začátečník

- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
doporučuji http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=4414 zvláště pak pravidlo č. 7Rammstein píše:no s tím ti asi neporadím když ti to dělá jen u WMP s tím jsem se ještě nesetkal, ale poradím ti používej Winamp !!!!
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Rammstein
- Začátečník

2minarik: sry, ale s tímhle jsem se fakt nesetkal a ani netuším čím by to mohlo bejt když to dělá jen v WMP a to i když přeinstaluje !!!
2Geeker: hele co zkusit přeinstalovat XP nebo jakej windows máš
bo ještě zkusit přeinstalovat ovladače na zvuk, ale to nevím nevím, ale za zkoušku to stojí ty ovladače 
2Geeker: hele co zkusit přeinstalovat XP nebo jakej windows máš
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!