ani nie, moc velky rozdiel tam nieje a zas tie media predsa nebudes skladovat 30rokovka-spel píše:Nějak mi uchází smysl toho proč chceš overspeed, když je to vždy na úkor kvality.
Jak nastavit NERO 6.6.0.8a pro vypalování DVD
- T.H.O.R
- Začátečník

- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- T.H.O.R
- Začátečník

Ano je, bavime sa tu o lepsej znacke nie o nejakom sroteka-spel píše:To mě chceš tvrdit, že je rozdíl minimální, když rozdíl poznám i u média, které pálím místo povolených 8x poloviční rychlostí. Jo přiznám, mám hodně vybíravou vypalovačku.
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No možná je to podle tebe šrot, ale zase přečte daleko víc než jiné. V tom zase nemá konkurenci. Jinak včera jsem pálil Verbatim DVD+R +8T.H.O.R píše:Ano je, bavime sa tu o lepsej znacke nie o nejakom srotea je tam fakt velmi minimalny rozdiel, audio palim vzdy max. lebo pr tejto palicke to ani nema vyznam palit 4x trebars
a dvd min 8x , 2x alebo 4x palim tak akurat dvdrw tie zatial niesu vyssie
ale casom mozno budu
2,4x
PI max 11, average 1,25, total 20810
PIF max 3, average 0,03, total 460
a
8x
PI max 811, average 137,70, total 2290070
PIF max 27, average 1,57, total 25334
takže já rozdíl vidím.
- pinnacle_micro
- Nováček

-
jednou se ukáže...
Tak já tedy souhlsím s Ka-spelem, protože rozdíl tam JE. Co to je minimální, to je proklatě relativní pojem a hlavně, ukáže se to za půl roku, za rok, možná i dřív...
A co mne na tom zaráží nejvíc? Snaha vypalovat co nejrychleji za každou cenu. Jaký je rozdíl v ceně 4x 8x médií? Jaký je rozdíl v celkovém čase vypalování? O co jde - o dobrý pocit, že to vypalujke rychle nebo o překvapení, že se mi po nějaké době vypaří data? Pišu data, protože nepředpokládám, že video DVD někdo vypaluje rychleji než 4x (pokud nechce mít problémy s přehráváním jinde než v PC).
A co mne na tom zaráží nejvíc? Snaha vypalovat co nejrychleji za každou cenu. Jaký je rozdíl v ceně 4x 8x médií? Jaký je rozdíl v celkovém čase vypalování? O co jde - o dobrý pocit, že to vypalujke rychle nebo o překvapení, že se mi po nějaké době vypaří data? Pišu data, protože nepředpokládám, že video DVD někdo vypaluje rychleji než 4x (pokud nechce mít problémy s přehráváním jinde než v PC).
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- T.H.O.R
- Začátečník

naprosty suhlas s Bathorym
tato doba uz nieje éra 2x napalovaciek ale troska lepsich technologii, a co mam ja dvd ktore som palil max ako sa len dalo uz ich mam cez rok, pouzivaju sa stale a ziadne data sa my este nevyparili, a to stym dvd video tak neviem ale zmojej vlastnej skusenosti som nemal problem v ziadnom stolovom dvd prehravaci s napalovanym mediom 8x
tato doba uz nieje éra 2x napalovaciek ale troska lepsich technologii, a co mam ja dvd ktore som palil max ako sa len dalo uz ich mam cez rok, pouzivaju sa stale a ziadne data sa my este nevyparili, a to stym dvd video tak neviem ale zmojej vlastnej skusenosti som nemal problem v ziadnom stolovom dvd prehravaci s napalovanym mediom 8x
- PcBuh
- Začátečník

-
- sid
- Začátečník

-
samozřejmě, že vypalovat max. rychlostí DVD Video lze, ale s kvalitní vypalovyčkou a kvalitním médiem, ale při nižší rychlosti je ta kvalita většinou o trochu lepší, mě se osvědčila u Verbatimek DVD±8x vypalovat na Pioneeru 108 6x, i když mi nabízí 12x, ono podle KProbe je i 12x kvalitní, ale 6x je lepší a mě jde spíš o kvalitu, než o rychlost
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Sa trosku pozastavim k DVDrw Plextor 716ke, odporucam nahrat najnovsi fw, odozva na dvdckach je uplne minimalna, predtym ked som prezeral dvd na ktorom bolo cez 100adresarov bolo nehorazne pomale ked som sa z nejakeho otvoreneho adresara vratil spet na koren, teraz to ide ako keby som bol na disku
fakt odporucam 
Edit JanoF /// tak teraz som si ich zratal je ich tam presne 1400
Edit JanoF /// tak teraz som si ich zratal je ich tam presne 1400
- PcBuh
- Začátečník

-
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pinnacle_micro
- Nováček

-
- PcBuh
- Začátečník

-
- PcBuh
- Začátečník

-
Já tě chápu , já nechci ten OverSpeed používat na každé DVD , jen jsem to chtěl testnout abych věděl co tu mam za možnostipinnacle_micro píše:Sorry to ALL: Moje poznámka o rychlosti vypalování se vztahovala k používání overspeedu - takže ještě jednou můj názor: prostě nechápu proč se honit za overspeedem, když rozdil v ceně média je minimální.
- sid
- Začátečník

-
sice je neznám , ale tohle si nemyslím, je nutno si uvědomit, že ji testovali s tehdy dostupným firmware a taky mohli chytit horší kousek, navíc na oc fóru je člověk, který tu mechaniku 2x reklamoval a až na třetí pokus měl bezproblémovou, prostě mi samotnému přijde, že tento model měl ze začátku trochu problémyPcBuh píše:jj , a na cdr.cz ji pomlouvají , tak se mi tak zda že cdr.cz děla dobrou recenzi jen pro ty kteří dají více peněz , a za Plextor nikdo nic nedal
když si na CDR zalistuješ do historie, tak např. 712a tam byla vychválena
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Každopádně hodnotit vypalovačku na základě overspeedu navíc se starým firmware mě připadne jako kravina. Bral bych udělat test více vypalovaček a srovnat jak třeba pálí na noname a značková média schválenou rychlosti a rychlosti poloviční. Takový test bych bral pro porovnání kvality pálení. Pálit 8@12 a podobné kraviny mě nezajímají.
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja palim stale tak a vsetko funguje tak ako ma, ci uz to bol overspeed na mojej px708 ale aj na px716 ani raz ziaden problem, mozno som natrafil na oba tie spravne ale mozno....mozno....moznopinnacle_micro píše:Sorry to ALL: Moje poznámka o rychlosti vypalování se vztahovala k používání overspeedu - takže ještě jednou můj názor: prostě nechápu proč se honit za overspeedem, když rozdil v ceně média je minimální.