Ati Catalyst 5.4

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Ati Catalyst 5.4

Příspěvek od Sentenced »

https://support.ati.com/ics/support/def ... olderID=27

:-)

Zkušenosti??

Já se podelim po víkendu...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Jak přijdu ze školy, jdu na to! : ))
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jj vyzkoušejte to :) zajímalo by mě zda se mi to vyplati z 5.3 .... jo jejich central control nebo jak se to jmenuje nepouživám ani neinstaluji takže by mě zajímal jen jestli je nějaký výkonový nárust...podobně jako se nedavno předvedla NV :oops:

Mám x800XL na defaultu dávam necelých 5000 bodů v 3D marku 05 tak by mě zajímalo zda se přehupnu přez těch 5000 :lol: :oops: znáte to....už pro ten pocit :lol: :oops:
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

o vikendu budu porovnavat novy DNA, Omegy a 5.4, tak dam vedet
....ze by to byl MELOUN
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Jsem zvedavy na narust vykonu na planete Dantooine v sw_kotor1 :-)
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

OMG, už se opakuju... ale fakt to nestihám :oops: Ted už vycházej každej tejden ne? :lol: Tak pořád nikdo na test? :razz:
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Takže, v 3DMarku 2005 jsem nepozoroval žádné změny. V 3DMarku 2003 jsem si o pár bodíků vylepšil osobní rekord. :) To je změna oproti 5.3, se kterými jsem měl asi o 150 bodů méně, než je toto moje maximum. Přitom jsem nenarazil na žádné problémy, tudíž mohu doporučit. Myslím, že kdybych měl silnější CPU, tak by byly výsledky mnohem lepší. :wink:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Tak taky otestováno. Nezpozoroval jsem absolutně žádnou změnul oproti Cat5.3 :wink: Ve všech syntetických testech (01,03,05,AQ3) +- 20bodů rozdíly. Jinak taky nikde žádná potíž, takže nechávám :)
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

taky jsem dotestoval a zadny narust vykonu, snad opravily alespon nejakou poradnou chybu kdyz uz nic jineho :roll:
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Stiahnute....., ale jedine na com ich teraz mozem otestovat je cipova sada ATI Xpress200 ( integrovana... ) ....... , mozno spravim test ako sa im podarilo zapracovat na ovladacoch na integrovane grafiky... ( pri poslednom teste s Catystom 5.2 som narazil na dost problemov v niektorych aplikaciach , takze som zvedavi ci nieco odstranili.... ) .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

otestováno na x800XL ... nepoužívám control center ale jinak žádná změna nepozorována...

x800XL hybrid rev2 (refernční chladič přez paměti ale napájen z MB)

takty 400/500

3D Mark 03 .... 11 152 b (11 123b k5.3)
3D Mark 05 .... 4 996 b ( 4 981b k5.3)

takty 490/610 stabilně max hodinu :x (blbej chladič :x )

3D Mark 03 .... 12 032 b (11 987b k5.3)
3D Mark 05 .... 5 437 b ( 5 235b k5.3)

takže 5.4 vřele doporučuji na výkonu nic moc nepřidá ale asi opravily nějaký chybz ve hrách apod .... jinak nárust výkonu po nataktovánáí si vysvětluju tím že jsem nerestartoval když sem to měřil v 5.3 ... :oops: sem byl línej 8-)

ale zahímalo by mě jiné ovldače ... co třeba nějaké Omegy? pomohly by mi ještě trochu?
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Po instalaci Catalist 5.4 se mi nechce uložit rozložení ikon na ploše. Po každém startu musím načist uložené rozložení z ATi Tray Tools. Tuto aplikaci jsem pochopitelně také přeinstaloval, ale nepomohlo, tak nevím, co to způsobuje. Takový problém jsem ještě neměl. Není to nic, co by mi nějak vadilo, tudíž to řešit nebudu. :) Jenom třeba kdyby někdo věděl, čím by to mohlo být, tak dejte vědět. ;)
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

tak teda pribudli body v 3dmarku 2001tke...ostatok to iste, len tuhne v 2005ke vzdy v 2. teste :(
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Dantooine v sw_kotor1 POŘÁD stejná aspoň u mě.Už sem opět rozbil klávesnici.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

U mě mírný problémy ve hře NFS U2 - občasny malinkaty zacukávání - připomína swapování :), na drivejsich ovladačich nic takovyho a nic jinyho se nemenilo.
Je to na X80XT .. na 9600Pro v praci jsem nic takovyho nepozoroval, ale tam jsem to jel v podstatne slabšim nastavení. Celkem o nic nejde, jeste to zkouknu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“