PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Opravdu bych prosil ty tři co si myslej, že celý forum je smetiště, aby skončili s OT a mody o smáznutí..díky

2axis: Díky za podporu...
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Hele stoobi vy jste modderský nadání dědili v rodině? Zatim co od tebe vidim tak je great. Vážně se ti daří. Jinak jsem koukal znova na tu fotku ty mechaniky, je to do modra udělamý foťákem. Ale zajímalo by mě, jak chceš vyřešit to zapuštění? Převrtat šrouby? No nic, těšim se na další foto, kdy budou?

P.S: KUNA od master88 mě fakt dostala. Co je to za kreatůru, všechny příspěvky od něj jsou naprosto OT.
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Dědili? To ne...ale díky za "kompliment". Prostě jsem perfekcionalista a od dětství jsem něco kutil v dílně...:)

No nevím, ale co jsem zatím koukal, tak mě to připadalo šedý a v realu to je taky šedý...

A zapuštění...váhal jsem, jak mechaniku přidělat, ale nakonec díky mé "cableFree" technologii nemusím...mechanika se nešroubuje, jen se prostě zasune do case a drží sama...:) No to už uvidíte na fotkách. A ty budou doufejme v neděli.
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

piranha píše:Hele stoobi vy jste modderský nadání dědili v rodině? Zatim co od tebe vidim tak je great. Vážně se ti daří. Jinak jsem koukal znova na tu fotku ty mechaniky, je to do modra udělamý foťákem. Ale zajímalo by mě, jak chceš vyřešit to zapuštění? Převrtat šrouby? No nic, těšim se na další foto, kdy budou?

P.S: KUNA od master88 mě fakt dostala. Co je to za kreatůru, všechny příspěvky od něj jsou naprosto OT.

no tak ot teda jako promin ale to torchu prehanis ja nepisu jen OT ale kdyz nekdo napsal KUNDA tak sem navrh alternativu KUNA jelikoz toto slovo je slusnejsi a neni proti pravidlum fora :D ale jinak potvrzuji ze obcas kecam OT ale ne porad takze to tu nevytrubuj...
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
MadMaxII
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMaxII »

Zdravim stoobi, zatim dokonaly... 8)

Mam ale porad tucha, ze je to jako udelany v duchu jedne hry. Neboj, zadny nesmysly s podobnosti HL2... Me to opravdu hooodne pasuje k jednomu postjadernymu RPG lehce smrnclim sci-fi s linii pribehu, kterou si osnovujes svymi ciny sam, v bojovym modu je to na AP(akcni body) a svoji pestrosti chovani je hodne daleko, atd., atd., atd.... Pro ty co to nehrali Fallout, Fallout 2... Je tam hodne veci, ktere nohou poslouzit i jako namet na dalsi prace, vrele doporucuju aspon nainstalovat a spustit, intro napovi vse...
s.754 AMD64 2800+@2457MHz(11397 sandra2004), SOLTEK SL-K8AN2E-GR, 2*512DDR550 Mushkin(4202mb/s sandra2004), SATA NCQ 160GB Seagate, GF6800@380/813(10450b 3d03), pak uz jen LCD Benq FP931(obrazovka samsung, 16ms), LG4163B, SDR 1412T.
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

jo do flatu by se ten case hodil :D tj
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No děkuju...

ale podobná diskuze se vedla i kolem prvního HL2 modu (od Pilouxe), který také dost evokoval k Falloutům, asi hlavně tím pověstným červeným tlačítkem. Což je možná i důvod přirovnání mého modu k této hře.

Ale opravdu nechci mod stylizovat k žádné hře, prostě jen poničenej mod s prvky, jako je logo Radioactive a nebo průstřely. Ale ke hře ne.

Avšak ty jsi to psal jako příklad pro inspiraci a za to díky...pokud je někde najdu, tak bych se podívat mohl, ale v podstatě mám všechno vymyšlený, takže inspirace zatím není tak potřeba, ale určitě platí, že všechno se dá ještě vylepšit...:)
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Mno fakt je to trochu fallouťácký....

Ale nebudu otčkovat ta romka je pěkná ale jak vidím ještě není zestárlá :roll: ale o to se asi brzo postaráš.... Jnak teď bude víkend tak jsem zvědavej co vykutíš...
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak tedy menší upgrade :) Po včerejším nas***i kvůli kabelům jsem přes noc vymyslel malinko lepší řešení a podařilo se mi natáhnout kabely tak jak jsem chtěl.

Nejdříve tedy zdroj. U něj jsem úplně zadělal otvory po konektoru na 220V, vypínači a vyvodu pro kabeláž do case. Pak vykružovákem udělaná díra ve stropě/dně (záleží jak to berete) zdroje a nasadil jsem elektrikářskej závit. Ten jsem musel upravit pro husí krk. Dál následovala redukce kabelů. K tomu pomohla menší čokoláda, na ní jsem napojil všechny kabely, tedy např. všechny 12V kabely na jednu část a do case vedu tedy jen jeden žlutej kabel. Podobně i u ostatních kabelů, včetně ATX. Na přední části zdroje jsem udělal to zmiňovaný "cableFree" :) Jsou tam napevno vyvedeny dva konektory. Ten spodní slouží pro mechaniku. Je to vyměřeno tak, že se jen mechanika zasune do case a sama se zacvakne do konektoru. Takže žádná složitá manipulace. No a horní konektor je pro displej, popř. další potřebný komponenty.

To by byl zdroj, z něj tedy vede pouze jeden husí krk o průměru 1cm. To byla pro mě výhra to tam narvat. Je opravdu nacpanej. A to upozorňuji, že tam je pak ještě 5kabelů pro přívod 220W ze zásuvky a k vypínači. Tenhel husí krk vede ke krabičce na dně case, odkud jsou rozvedeny všechny kabely. Celkem 5. ATX kabel, jedna větev s molexem (pro disk a fdd), potom kabely ke konektoru na 220V a jeden pro ostatní kabely k vypínači do přední části.

Všechny husí krky ještě natřu na šedou a budou rezatý. Takže na fotkách je to zatím jen světlý...dále na fotkách není husí krk a úprava zapojení zmiňovaného konektoru pro 220V. No a nakonec ještě uschování kebelů od fanů. V zadní části je taková dutá guma, kterou procházejí kabely od zadního fanu až dopředu k přepínači (není hotov). Stejně tak jsou schovány kabely od bočních LED a předního fanu. Musel jsem také už instalovat desku a tak i boční plech (u loga Radioactive) je konečně napevno přidělanej. Ale to jsem zatím nefotil. No a už konec textu a jde se na fotky. Zítra doufám dodám už kompletní fotky s natřením a s celým zapojením.

PS: Zapojování kabelů je na moddingu to nejhorší, to mi věřte... :oops:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

ehm jen me tak napadlo vzhledem k tem zapustenym molexum... kdyby sis nekdy v budoucnu koupil treba jinou mechaniku tak muze bejt treba kratsi nebo delsi pak uz by to byl problem... ale predpokladam ze u tadytoho wifi routeru by ti naka dvd palirna byla na nic :)
(fakt je rozdil mezi dvd a dvd rw kolem 2cm (zalezi na vyrobci))

Octavia II 2.0 TDI powah
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Potvrzuju, narvat kabely do husích krků (obzvlášť ATX) dá zabrat. A nacpat to do té krabičky taky, dokonce myslím že tam toho mám více. Ale k tvýmu postupu: Proč zrovna krabičku na spod case? nějak mi to tam nesedí, nahoru se už nevlezla? I když možná že to tak bude dobrý počkám na celkovější pohled i s bočnicí atp.

Zatím postupuješ podle předpokladů....skvěle :worship:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díky...

2master88: Odpověděl jsis sám, do tohohle fakt nebudu dávat jinou mechaniku. Navíc tahle bude taky modovaná k tematu, takže nemám důvod. A obyč. CDrom stačí...je to prostě na míru. Ale uritě zajimavá připomínka.

2XPM: No koukal jsem, že ty jsi ty husí krky prořezával, toho jsem se chtěl vyvarovat, takže není žádnej nařízlej. A krabička dole? Nahoře už opravdu není místo a dole to vypadá lépe.
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

jj nekde nahore by byla mozna lepsi ale tam je ta mechanika ne?

btw: tuhle krabicku pouzili v bitechu v jednom HALF LIFE 2 modu

Octavia II 2.0 TDI powah
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

master88 píše:btw: tuhle krabicku pouzili v bitechu v jednom HALF LIFE 2 modu
Notak ono proč ne? Stojí pár korun a je to standardní elektrikářský příslušenství stejně jako husí krky. Takže to k sobě jde. A potřeboval jsem místo, kde se budou všechny kabely rozdělovat.

PS: 2XPM: No nevím, nevím...pochybuju, že tam toho máš víc v tý krabičce, ale to se samozřejmě dá těžko posuzovat... :oops:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:PS: 2XPM: No nevím, nevím...pochybuju, že tam toho máš víc v tý krabičce, ale to se samozřejmě dá těžko posuzovat... :oops:
Mám :o všimni si že nemám napájeci větve stejně dlouhé, zvlášť k mechanice a HDD. Kabely jsou natlačené k prasknutí do té krabičky.

K těm krkům: byla to fuška to narvat i do rozstřihnutých, nejde to totiž rozevřít :evil: A nakonec když to rozstřihnutý otočím k desce tak budu mít stejný efekt jako ty, nikdo nic nepozná. :)
Obrázek
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No když myslíš...:)

No pokud jsi je tam tak natlačil, tak to asi budeš mít dost plný...já jsem dělal v podstatě celou kabeláž znova. Tedy home-made. :)
Masid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Masid »

XPM píše:K těm krkům: byla to fuška to narvat i do rozstřihnutých, nejde to totiž rozevřít :evil: A nakonec když to rozstřihnutý otočím k desce tak budu mít stejný efekt jako ty, nikdo nic nepozná. :)
:o A co svědomí?
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....

Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Masid píše:
XPM píše:K těm krkům: byla to fuška to narvat i do rozstřihnutých, nejde to totiž rozevřít :evil: A nakonec když to rozstřihnutý otočím k desce tak budu mít stejný efekt jako ty, nikdo nic nepozná. :)
XPM nema svedomi...

2 Stoobi: zajimavy... :wink:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Masid píše:
žádný nemám :-D :twisted:

//Honny mě předběh :lol:
Obrázek
Více na mých www
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

mno zatím nemůžu soudit jak se tahle hra na schovku s kabelama osvědčí v praxi ale zatím to klape pěkně...

Jen ten zdroj dole to chce někam upevnit a zkrášlit...ale nic nejde najednou..... :oops:
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Odpovědět

Zpět na „Projekty“