Mam 3COM AP a na nej napojene Asus WiFi PCI karty.
Kdyz pingam z jednoho PC na druhe PC takto spojene prez to AP, tak pravidelne kazdych cca 60sec dojde ke ztrate 1-2 paketu nebo je zpozdeni paketu cca 900-1000 msec. Napada nekoho proc se tak deje ?
Jinak je odezva cca 1-4ms a rychlost i signal jsou naplno.
Napadlo mne leda zmenit (asi zmensit) velikost ramcu "Fragment Length", napada nekoho na kolik, aby to tu sit uplne nezahltilo.
Mame jeste PC s Intel WiFi kartou a tam vypadky paketu nejsou tak pravidelne, ale obcas se take nejaky ztrati.
Vypadky na WiFi
Moderátor: Don
- VasekB
- Začátečník

-
- Bajgy
- Středně pokročilý

pokud k tomu dochazi pravidelne pak to nebude problem signalu, tudit ti Fragmentation lenghr nepomuze.
Spise bych videl problemy v ovladacich. Je mozne ze se tam hadaji ovladace Asusu a ovladace integrovane ve Windows.
Zkontroluj jestli mas vypnutou službu automaticke konfigurace bezdratovych zarizeni.
Spise bych videl problemy v ovladacich. Je mozne ze se tam hadaji ovladace Asusu a ovladace integrovane ve Windows.
Zkontroluj jestli mas vypnutou službu automaticke konfigurace bezdratovych zarizeni.
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V podstatě mam podobný problém. Jsem připojenej asi na 1300m přímo na sektor (asi 14dB) mam 25dB síto a wl500g apčko (jako klient). V podstatě všechny služby běží stabilně až na ftp.Ztráta paketů nebo vyšší ping přesně odpovídá tomu, co popsal VasekB. Na APčku jsem upgradoval tovární firmware na 1.7.5.9. Myslím si ale, že by mi to mohlo něco rušit v mém okolí, protože klienti v bezprostřední blízkosti ap (u isp) jedou stabilne (wl138 karty + nějaké ty sektory a jeden páteřní spoj na další ap)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64