Na úvod popíšem moj comp. Takze som vlastníkom P4 2.8 HT osadenom na gigabite 8IPE1000-G F5 motherboard,dalej mam 512 Apacer 2,5RAM
msi 6600gt 128 a audigy 4 pro.+200gb +40gb Maxtor hdd.Takze..
Este doeditujem ze fungujem na WinXP profesional verzia s integrovaynm SP1.SP 2 nemam pouzivam Kerio +Nod 32 +spybot+lavasoft
Moj problém je vo vysokom zaťažení procesora (njekedy až 100%)pri používani rôznych programov.Najčastejšie je to však pri používani programu DC++. Ked zapnem taskmanager hned co zaregistrujem ,že windows explorer (bežiaci proces) žerie 100 000K čo je neuveritelne vela.A to nemam žiadny otvrený prgram.nebrowsujem a ani nič podobné.Ked potom vypnem v taskamnager explorer, hodnoty sa vratia do normalu(samozrejme ze potom ho musim cez run/eplorer spustit čím prídem o data.)
Edit 2:Este doplnim ze ramka je vporiadku ,zdroj mam 450w novy (problem bol aj pred zakupenim novej RAM a ZDROJA), ,registry su ok .takze neviem.Skusal som aj resetnut bios ,ale stale to roby .Predpokladma ze chyba moze byt s integrovanou sieťovou kartouz resp s grafikou,lebo proghram menom taskinfo mi stale vypisuje "too many gdi objects"---4500-6000 pricom kritická hodnota nastavená defaultne je 4000
Este spomeniem že procesor sa neprehrieva, má 28-35C ,skúšal som restnúť bios ,reinstalovat win , proste setko .Nemam ziadne viri ani spyware ani nic podobne .Nasiel som na nete vela straok venovanim mojmu problemu njeco som aj pouzil ale nepomohlo.Preto sa na vas obraciam so zufalou prosbou aby mi njekto pomohol
Vopred dakujem za každý postreh resp. príspevok a autorom tohto super serveru držím palce.(KeĎ budem milionár tak vás budem sponzorovať
THX