chtel bych Vas (zkusenejsich) poprosit o radu ohledne vyberu te spravne mysi. Chtel bych ji, jak na normalni (kancelarske) pouzivani, tak i na hrani FPSek resp. CS: Source. Vlastne ji chci hlavne na hrani FPSek..
Mam tyto tri kandidaty:
Logitech MX1000 Laser Mouse - tak tenhle laserovy "hlodavec" se mi vazne paci. Sqela ergonomie + Tilt Wheel. Jen se mi nelibi integrovany akumulator (po case se muze jeho "vydrz" snizit a pak se pri vymnene prijde o zaruku) + vaha.
Razer Diamondback - no tak 1600dpi to je vazne pekne. Velmi se mi take libi quli " always on" a celkove se zda na hrani opravdu dobra. Bohuzel tu jsou spatne umistena tlacitka coz je dost nevyhovujici.
Logitech MX510 Optical Mouse - tak tohle je spravna myska. Rychla,levna,lehka + sqela ergonomie. Bohuzel jen 800dpi, prece jenom je to uz starsi "krysa". Ovsem krysa revolucni a stale je na spicce..
Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse - no tak o tehle mysce jsem zatim nic neslysel. Dokonce ani jeji parametry. No, muzete mne poucit. Proc jsem ji sem zaradil? Slysel jsem ze by to mohl byt nastupce MX 500/510 a to uz je padny duvod.
Jinak, prave ted vlastnim naprosto shitovou mys, takze neberte v uvahu, ze upgraduju z neceho lepsiho, pac to neni pravda
Tak co byste mi jako zkuseni parani poradili ?
//Jája: na žádost autora přidáno hlasování