Přihlašovací chyba...

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Amon-Ra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Přihlašovací chyba...

Příspěvek od Amon-Ra »

Prosím o radu, tři PC(XP Home) se přes switch v pohodě vidí i pingnou, ale jedno PC při pokusu otevřít sdílené složky píše hlášku dvoum ostatním, který navzájem v pohodě komunikují : Položka \\PC03 není přístupná,zřejmě nemáte dostatečná oprávnění pro přístup k této položce...Přihlašovací chyba-uživateli nebyl v tomto počítači udělen pořadovaný typ přihlášení!?
Core2 Q6600@ 3.2Ghz/Arctic Freezer 7pro * GIGABYTE MB Sc 775 P35-DS4 * 4x1GB Patriot DDRII 800Mhz * GIGABYTE 8800GTS 512 * WD 500GB/16MB SATA AAKS * CHIEFTEC DA-01BD * Enermax Liberty 500W
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

zni mi to trochu trapne, ale ja tuto chybu nebyl nikdy schopen opravit jinak nez reinstalaci XPcek, v tomto pripade vzdy XP Home proklinam.
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Bajgy píše:zni mi to trochu trapne, ale ja tuto chybu nebyl nikdy schopen opravit jinak nez reinstalaci XPcek, v tomto pripade vzdy XP Home proklinam.
Ja HOME nikdy nemel, ale neni tam neco jako funkce: Zjednodusene sdileni? kdyz to zapnes, tak by to mohlo pomoct.... u profi to tak je :)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

naopak, zjednodusene sdileni je v XP Home jedina moznost. Je tam hodne omezena moznost nastavovani a troubleshootingu tehto problemu. Resil jsem podobne problemy vzdy hodne dlouho a bezuspesne. Opravdu bych potreboval exprta na Widle aby mi v tom ucinil jasneji.

vice zajimavych podrobnosti problemu se sitovanim napr zde:

http://www.michna.com/kb/WxNetwork.htm
Amon-Ra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amon-Ra »

Ty Home jsou tak voholený, že jsem právě ani to zjednodušení sdílení v nastavení složky nenašel, jak jsem se tady někde dočetl. Jdu to přeistalovat, to jsem vlastně už moh několikrát dávno udělat, za tu dobu co se s tím patlám! Díky všem
Core2 Q6600@ 3.2Ghz/Arctic Freezer 7pro * GIGABYTE MB Sc 775 P35-DS4 * 4x1GB Patriot DDRII 800Mhz * GIGABYTE 8800GTS 512 * WD 500GB/16MB SATA AAKS * CHIEFTEC DA-01BD * Enermax Liberty 500W
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“