moj problem s tymyto hodinkami je, ze zrazu prestaly prehravat mp3 - stale sa daju pouzit ako flash disk. nie som si isty, ale mozno od vtedy, co som z nich vymazal 2 z 3 suborov, ktore tam boli uz od kupi. neviete co s tym? ked dam prehravat, prehravanie sa ani nezacne a ani nesignalizuje
ak ich niekto mate, poslite mi tie subory mailom, mozno to pojde.
na stranke vyrobcu neviem nic najst
problem s mp3 hodinkami PowerDisk
Moderátor: CageJ
- ace
- Začátečník

- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Stim firmware to naozaj nebude az take jednoduche....
Ja osobne by som skusil reklamovat ( tvarit sa nevinne a cudovat sa preco to nehra ) ...
Pripadne ist tam kde si ich kupil a skusit im povedat o svojom probleme, ak su co kcomu a maju podobny model na sklade tak skopirovanie danich suborou nebude ziadny problem ( a snad to aj problem odstrani ) .....
Poslat mail s prosbou na support fimy - snad nieco odpovedia ci poslu.
Pripadne hladanie na internete...., asi najzdlahavejsia moznost ktora vsak casom moze tiez priniest ovocie....
Ja osobne by som skusil reklamovat ( tvarit sa nevinne a cudovat sa preco to nehra ) ...
Pripadne ist tam kde si ich kupil a skusit im povedat o svojom probleme, ak su co kcomu a maju podobny model na sklade tak skopirovanie danich suborou nebude ziadny problem ( a snad to aj problem odstrani ) .....
Poslat mail s prosbou na support fimy - snad nieco odpovedia ci poslu.
Pripadne hladanie na internete...., asi najzdlahavejsia moznost ktora vsak casom moze tiez priniest ovocie....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- ace
- Začátečník

- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Stejně bych reklamaci zkusil. Jeslti hodinky mají přehrávat MP3 a nepřehrávají, tak je to důvod k reklamaci. Nelze zaručit, že uživatel něco nesmaže. Měli by to poslat do servisu a v pořádku vrátit.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED