Potřebovali bychom do klanu další hráče, zatím je nás pět...
Kdo z vás by nechtěl bojovat po boku mé krásné elfí čarodějky Hediel ?

//Edit : To co má u hlavy jsou opravdu uši...
Moderátor: Baneshee

Nemáš možnost si to stáhnout někde jinde ? Třeba se domluvit a stáhnout si to přes noc v práci/škole... Např. u nás ve škole máme megabit...Kelly píše:hraju ruzny MMORPGcka uz prez rok a pul(nehraji jen kdyz nejede server) a strasne me to chytlo...
kdyby to nebylo tolik mega tak bych se pridal, kdybych to stahoval tak by me moje ISP snizilo rychlost na 64, to se mi fakt nechce... skoda

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian

No tak napiš, co přesně se ti nedaří... Postup podle FAQ funguje normálně...RYAN píše:ok tuto hru som sa uz snazil rozbehat asi pred polrokom.... nic nejde mi stale.... neviem preco.... MOZEte mi PLS napisat postup ako to mam rozbehat? Stiahol som si z tej stranky vsetko a mainstaloval som to a nejde mi to pls poradtea ten postup co je na tej stranke je na h....
Kde hraješ ? Nechceš si vytvořit jednu postavu i na Bartzu ?Jiri Drak píše:Bohuzel hraju na jinem serveru, jinak bych se k vam hned pridal.

No vidíš, to jsem ani nevěděl...presidente píše:TomV: bartz je ofic server sice v tej hre je server bartz, ale to mas na vetsine free servru, takze vsici hrajem na bartzu![]()

Klidne... Jestli to stahnu...sheriff.wiggum píše:myslis ze az to stahnes ze by jsi to mohl vypalit?![]()
Moje PC snad stacit bude... A net snad taky. Doufam.sheriff.wiggum píše:btw jaky to ma naroky na pc? a co na net, 64 kbps bude stacit?