Samsung SyncMaster 970P bílý - LCD 19
Základní parametry:
* Nativní rozlišení: 1280 x 1024
* Spotřeba [W]: 36
* Jas [cd/m2]: 250
* Kontrast: 1000:1
* Doba odezvy [ms]: 6
Frekvence / Zobrazovací úhly:
* Úhel horizontálního pohledu [°]: 178
* Úhel vertikálního pohledu [°]: 178
Ostatní parametry: - Spotřeba [W]: 36
Vstupy / Výstupy: - DVI vstup, VGA vstup
moje hodnocení: - Tento kousek mám teprve několik dnů, ale musím konstatovat VELKOU SPOKOJENOST. Původně jsem chtěl jeho předchůdce 193P+, jenomže ten jaksi nebyl (není) k dostání a za to jsem rád

. První věc, které jsem se u 970P obával byla barva, jelikož je zatím jen v bílé verzi. Naštěstí zbytečně, barva rámečku kolem lcd je stříbrná, a také kloub na podstavci a další prvky v kloubovém soustrojí jsou stříbrnou b. , zbytek je bílou barvou, ale leštěnou, což musím uznat, je opravdu velmi pěkné. Celkový design monitoru je opravdu kvalitní a hezký, což z obrázků na webu není tak vypovídající.
Skvěle je zpracován výše zmiňovaný pohybový kloub, který umožní nastavení pozice displaye přesně podle požadavku. Jak výškově tak úhlově.
Mám ho připojený přes DVI vstup, a tak jsem si jen trochu pohrál s nastavením barev a jasu, k čemuž výborně posloužil dodaný soft. Trochu jsem se obával, že není žádný ovladač nastavení přímo na monitoru, ale s DVI není třeba, a ani s VGA by to němel byt problem s použitím auto nastavení.
Barevné podání a vůbec celkové podání obrazu mě mile překvapilo, a tady s tvrzením, že lcd se na crt nechytá, zásadně nesouhlasím, protože např. podání fotek se mi líbí mnohem víc. (myslím že na můj 17 CRT syncmaster trinitron si ani nevzpomenu).
Co se týče odezvy. Zkoušel jsem zatím jeden film a gamesy Far cry MP, Fifa 2005 a GTA SA a vše ostré, žádné mazání, takže opět spokojenost.
tento LCD panel můžu jen doporučit

, pokud má někdo dotaz, sem s ním, rád poradím.
kuavik