ked si nechas prebehnut komp hijackom, tak mas moznost jednotlive polozky aj oznacit, tak vlavo oznac tieto dve a daj dole Fix checked, co to spraviPako... píše:Nechápuhook píše:O14 - IERESET.INF: SEARCH_PAGE_URL=
O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL=
fix
Registry
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- johny128
- Začátečník

- Pako...
- Nováček

-
- Pako...
- Nováček

-
Lidišky teď sem zjistil pár věcí
1. Někam se mi poděli +- 2GB na disku prostě tam nejsou i po formátu
2. Mě ten registr blbne i po restartu a ani tam nemusim nic instalovat prostě to jen vypnu.....zapnu.....systém win.....restartuju..... obnova ze zálohy.....restartuju....pak funguje až do dalšího restartu...
1. Někam se mi poděli +- 2GB na disku prostě tam nejsou i po formátu
2. Mě ten registr blbne i po restartu a ani tam nemusim nic instalovat prostě to jen vypnu.....zapnu.....systém win.....restartuju..... obnova ze zálohy.....restartuju....pak funguje až do dalšího restartu...
- Manji
- Začátečník

Win 98 vypína príliž skoro . Nečaká kým dokončí prácu disk . Tym pádom sa počítač vypne počas zápisu na disk a môže ti poškodiť nielen registre a súbory ale aj fat tabulku (prip Disk). Skús nejaký čas nevypínať počítač ale reštartovať a po reštarte pri inicializacii IDE zariadení BIOS-om počitač ručne vypnúť.
EDIT existuje nejaký update patch ktorý opravuje túto chybu.
- Pako...
- Nováček

-
Ale mě to blbne i po restartu dejme tomu něco nainstaluju a napíše mi to chcete restartovat PC nyní dám ano ono se to restartuje....... bác registry v háji,........Manji píše:Win 98 vypína príliž skoro . Nečaká kým dokončí prácu disk . Tym pádom sa počítač vypne počas zápisu na disk a môže ti poškodiť nielen registre a súbory ale aj fat tabulku (prip Disk). Skús nejaký čas nevypínať počítač ale reštartovať a po reštarte pri inicializacii IDE zariadení BIOS-om počitač ručne vypnúť.
- Pako...
- Nováček

-
- Pako...
- Nováček

-
- shadow
- Středně pokročilý

Zkus příkaz scanreg:
více zde:
http://www.winxpcentral.com/registry/scan-reg.php
(tj. v dos režimu)
asi bych dal nejdřív pro jistoru /backup
a
poté /fix.
http://home.tiscali.cz:8080/windows9x/upravy_v_dosu.htmKomprese registrů
Zmínil jsem se o určitém způsobu optimalizace a zálohování. Ve Windows 98 již existuje program, který má veškeré tyto úkony na starosti. Jmenuje se Scanreg a nachází se v adresáři Windows. Scanreg se pouští automaticky při každém startu a provádí jak zálohu, tak optimalizaci registrů. Tedy přesněji, provádí pět záložních kopií do adresáře SYSBCKUP a optimalizuje registr v případě, že prázdné místo v souboru registru přesáhne 500 kB. Tyto úkony však můžeme provést i ručně z příkazové řádky, a tak přinutit Scanreg k větší spolupráci a efektivitě. Nejprve se podívejte do souboru scanreg.ini v adresáři vašich Windows. Zkontrolujte si, zda je zde uveden řádek Optimize=1, zajišťující automatickou kompresi. Dále zde můžete nastavit maximální počet prováděných kopií, adresář, do kterého se mají kopie ukládat, a další. Pokud chcete komprimovat registr z příkazové řádky, zvolte ve Windows Start-Vypnout-Restartovat do MS-DOS a zde napište scanreg /opt. Příkazem win nebo exit se vrátíte nazpět do Windows.
více zde:
(tj. v dos režimu)
a
poté /fix.
show must go on..
- Pako...
- Nováček

-
Ehm..... tak když dámshadow píše:Zkus příkaz scanreg:
http://home.tiscali.cz:8080/windows9x/upravy_v_dosu.htmKomprese registrů
Zmínil jsem se o určitém způsobu optimalizace a zálohování. Ve Windows 98 již existuje program, který má veškeré tyto úkony na starosti. Jmenuje se Scanreg a nachází se v adresáři Windows. Scanreg se pouští automaticky při každém startu a provádí jak zálohu, tak optimalizaci registrů. Tedy přesněji, provádí pět záložních kopií do adresáře SYSBCKUP a optimalizuje registr v případě, že prázdné místo v souboru registru přesáhne 500 kB. Tyto úkony však můžeme provést i ručně z příkazové řádky, a tak přinutit Scanreg k větší spolupráci a efektivitě. Nejprve se podívejte do souboru scanreg.ini v adresáři vašich Windows. Zkontrolujte si, zda je zde uveden řádek Optimize=1, zajišťující automatickou kompresi. Dále zde můžete nastavit maximální počet prováděných kopií, adresář, do kterého se mají kopie ukládat, a další. Pokud chcete komprimovat registr z příkazové řádky, zvolte ve Windows Start-Vypnout-Restartovat do MS-DOS a zde napište scanreg /opt. Příkazem win nebo exit se vrátíte nazpět do Windows.
více zde:
(tj. v dos režimu)
a
poté /fix.
/backup tak mi to napíše něco ve smyslu záloha se nezdařila
/opt neudělá nic jen naskočí nový řádek C:windows:
/fix když něco nainstaluju a udělám tohleto tak to po restartu jde ale když to udělám vícekrát tak se mi párkrát povedlo že po restartu se mi třba dokumenty a tento počítač přejmenovaly na %3ppkKJA=% ( neni to přesně nepamatuju si to... a u některých se ztratili popisky uplně a po chvilce mi to začne psát hafo chybných hlášení a win98 už potom nezprovoznim pak musim format C: a znovu nainstalovat
mě už se z toho PC che normálně skoro brečet já na něm nemůžu NIC!
- Pako...
- Nováček

-
Ještě sem chtěl že když třeba jen restartuju PC tak registry blbnou i předtim než wůbec nastartujou win než nastartujou tak to napíše chby v registrech a po nastartování win ty pak nejdou vůbec a začne to hledat ovladače pro hardware který sem už nainstaloval.... já si nezahraju ani blbou MAFII kruci!!!