cus
mam Celerona 2.4 FX5950Ultra 512Mb ram a Desku Via PM800(Levna vysla na 1400KC ale ma to co chci AGP8 VICE http://www.ecsusa.com/products/pm800-m2.html )
A TED KDYZ HRAJU Hru Treba Counter Strike Source nebo Far CRY NA JAKYKOLIKV DETAILY napr 1024*768 a all na height filtrovani atd mam 18-25FPS ale kdyz dam all na low direct 7 rozliseni 800*600 nebo 640 tak mam stejne 18-25FPS
pls hellllllppppppp cim to je??? myyslim ze deskou nebo procakem cim vy????
btw:zkousel jsem hodne ovladacu na grafarnu+2xjsem formatoval
sorry ze to pise do nvidia zkousel jsem procesoy intel ale tam mi nikdo nenapsal
Prave ze moje deska ma nakej haluz zkousel jsem 2xprogramy na teplotu a dela m ito to ze mi to jednu sekundu ukazuje teplotu 1Celsia a za 5sek 40Celsia nejsem si jisti jestly to je procak nebo deska co mi to dela z teplotou.........
AssasineZombie píše:Hra se mi seka FPS je spravy.........
3Dmark2001SE 6300Bodu.......(malo?nebo hodne?)
jestli to mas opravdu v 01se tak je to malo na tu grafarnu, jinak podivej se do sekce bios,... tam mas vysledky benchmarku, zkus si tam najit kolik by jsi mel mit
(jen tak pro infromaci ja na svym stroji v podpise mam pres sedm tisic bodu, a to mam oproti tobe opravdu shit grafiku)
Skus třeba změnit BIOS desky a taky si zjisti teploty procáku, chipu desky a pamětí (šáhni na ně a jestli na tom udržíš ruku libovolně maj pod 60°C, jestli tam udržíš ruku pár sec tak má kolem 60°C, tam ruku neudržíš ani chvilku tak má tak 70°C a jestli se spálíš tak má okolo 80°C)
akoze Celeron 2,4ghz (nepises ze je D, tak to vyzera tak ze je NW) je dost bieda a k tomu lacna doska...
ak sa k tomu prida aj spyware, nepomoze tomu ani FX5900U...
ako vravia ostatni, poriadne si nastav ten BIOS, chlad a skontroluj komp pred SPYWARE - www.download.com a vyhladaj tam Spybot alebo ad-aware a dokladne si skontroluj komp
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB