Mini template na PCT

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Zamčeno
T.H.O.R
Začátečník
Začátečník

Mini template na PCT

Příspěvek od T.H.O.R »

Je v plane nieco ako http://forum.pctuning.cz/phpbbtogo/forums.php ale nie nejake nove forum ale iba template? Niekto ide niekam prec a nebude schopny byt na nete ale moze akurat cez PDA alebo mobil a GPRS este stale nieje zas ta najlacnejsia vec tak by boli v takom template min. veci k prezeraniu a prispievaniu :?
phpBB miniStyle erektus @alfa v0.3 :)
T.H.O.R
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T.H.O.R »

no mam spraveny hruby crt ako asi by to mohlo vyzerat, ale zatial to je len eretkus alfa :) ked to bude aspon beta tak dam vediet :)
http://forum.bananatel.sk :oops:

//edit

uz je v stadiu erektus @lfa v0.2 :)
T.H.O.R
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T.H.O.R »

to sa tu nikto nenajde kto by to nejak ohodnotil ci to stoji za pracu alebo nie? :?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mě se to líbí :)
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
T.H.O.R
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T.H.O.R »

zombux píše:mě se to líbí :)
no lenze bude treba aby to ohodnotili aj nejaky ty admini a ak by to schvalili tak to spravim dokonca, hladal som nieco taketo ale nikde som nic nenasiel cize asi moj miniStyle erektus bude asi prvy :-D no tak admini tak sa vyjadrite :oops: :)
T.H.O.R
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T.H.O.R »

uz je na svete @lfa v0.3 ak ma niekto nejake muchy natom tak nech napise :oops: :)
ak adminom nebude chvilu vadit mensie otckovanie v podstate tak nech to presunu na smetisko ak nie tak tym lepsie, informacie budem podavat priebezne :roll:
T.H.O.R
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T.H.O.R »

este som zabudol napisat ak chce niekto vydiet ako to vyzera ked je user prihlaseny a nechce sa registrovat tak meno je 'Karol' a heslo 'xx' :) dufam ze sa bude pacit :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

THORE, chceš nás uštvat ?? Az na to bude čas, určite se svoji odpovedi dočkáš, zatim neni duvod to tu bombardovat postama kazdou pul hodinu.

zatim lock
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Zamčeno

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“