jakym programem?

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
Hard Atack
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jakym programem?

Příspěvek od Hard Atack »

Zajimalo by me jakym programem je nejlepsi merit teploty v pc
ja treba v sandre 2005 mam napsano 29°C coz je dost nerealny(viz podpis) a pak treba v easy tune 4 mam 46-49 coz uz je mozna realny ale nevim to urcite dyz kazdej pise neco jinyho
Jakej teda program?
Už jen pracovní NTB :)
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

No nejlepsi je rekl bych orig. od vyrobce desky.
A pak je obecne povazovan za dobry SpeedFan
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

používám tady speedfan. po tom, co jsem zjistil, jak funguje ta automatická regulace a jak se má nastavit bych neměnil za žádnou cenu. Od Abitu jsem asi nic nedostal a asus probe se mi tak moc nepáčí...msi je má celkem pěkné ale zase nechat monitorovacímu programu několik desítem MB z RAM mi nepřipadá jako dobrej nápad :wink:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já používám MBM a vyhovuje mi... Navíc má možnost zapnout sdílený paměťový prostor a zpřístupnit naměřené hodnoty i dalším aplikacím, jako třeba LCD...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

Ja tohle moc neresim. Ono zavisi jakou mas desku - me vsechny merice co jsem kdy zkusil (i orig Asus) ukazujou o 10 stupnu min nez v setupu (na Asus KT600SE)
Cili pouzivam speedfan (sedl mi nejvic) ale jak vidno ani ten nezaruci 100% spolehlivost...
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“