Enter the Matrix

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Sentenced píše:Jo tak tohle taky miluju :: kdyz te ta hra nebavila tak proc si ji probuh hral a natozpak DOHRÁL ??? to ti nekdo drzel pistol u hlavy a řval na tebe dohraj to ???
:-D No to zrovna ne, ale Matrix je Matrix ne?
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Prijde mi, ze jmeno "Matrix" je to jediny co tuhle vec tahlo nahoru.... Pro me je to jen slatanina plna bugů a kopanců, která ani nestojí za instalaci tech 4000souborů.....

je to jen muj názor kterej nikomu nevnucuju, ale takovejhle propadák snad Shiny ani nemeli vypoustet......
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Sentenced píše:Prijde mi, ze jmeno "Matrix" je to jediny co tuhle vec tahlo nahoru.... Pro me je to jen slatanina plna bugů a kopanců, která ani nestojí za instalaci tech 4000souborů.....

je to jen muj názor kterej nikomu nevnucuju, ale takovejhle propadák snad Shiny ani nemeli vypoustet......
Stejne mi nikdo nevymluvi, ze az na ty uchylny mezihry to byla hodne dobra hra :D
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Sentenced píše:Prijde mi, ze jmeno "Matrix" je to jediny co tuhle vec tahlo nahoru.... Pro me je to jen slatanina plna bugů a kopanců, která ani nestojí za instalaci tech 4000souborů.....

Ježíš vždyť tohle tady prosazuju odzačátku...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

ETM Je fakt strašná hra. To už je snad lepší i Hulk.
ETM má ubohou nedetailní grafiku a jedné co je tam dobrý je asi tak akorát bullet time a souboje. A ještě se to občas trhá i na nejlepších mašinách(asi taky podělanej engine, jestli se to tak dá nazvat)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Absolutní blbost podlě mě. :roll: Ale některé menší kamarády to bavilo. :D
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Syntax
Nováček
Nováček

Příspěvek od Syntax »

Heh?Nesouhlas,me to chytlo a az do dohrani nepustilo :?
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Butch píše:ETM Je fakt strašná hra. To už je snad lepší i Hulk.
ETM má ubohou nedetailní grafiku a jedné co je tam dobrý je asi tak akorát bullet time a souboje. A ještě se to občas trhá i na nejlepších mašinách(asi taky podělanej engine, jestli se to tak dá nazvat)
Ale tahle hra je podle mne z 90% bullet time a souboje. Tak na co so Butchi stezujes???
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Derec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Derec »

To já jako fanoušek musím říct že ta hra i když je slabší výborně doplňuje film, docela se mi líbila (s výhradami :) )
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

větší blbost sem nehrál.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Sentenced píše:Jo tak tohle taky miluju :: kdyz te ta hra nebavila tak proc si ji probuh hral a natozpak DOHRÁL ??? to ti nekdo drzel pistol u hlavy a řval na tebe dohraj to ???
Mne nikdo pistoli u hlavy nedrzel a presto jsem dohral s velkym odporem CoD, CoD:UO, SC a tech her je vic, jen tak ze zasady dohrvam hry kdyz uz se zjevi na mem HDD. Ale aj tak proc je dohravam? Mozna tim ze jsem to ja :lol:

P.S. nejvic mne u EtM nastvalo ze mne to padalo a nemoch sem prijit cim a byl to posr. verzi hry - chtelo to PATCH.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Jiri Drak píše: Stejne mi nikdo nevymluvi, ze az na ty uchylny mezihry to byla hodne dobra hra :D
jen dobrá ? to byla vynikající :wink:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
zumpar1234

Re: Enter the Matrix

Příspěvek od zumpar1234 »

Potreboval by som poradit ohladom Widescreenu v tejto hre. Neviem ho nastaviť nakolko ho deafultne hra nepodporuje. Hladal som na google ale nic som nenasiel jediny navod ktory vyzeral slubne mi nefunguje. Konkretne tento: http://www.wsgf.org/forum/10647/enter-m ... resolution Ak pouzijem ten subor a nastavim si pozadovane rozlisenie hra sa mi nespravne zobrazuje len na polovici alebo len casti monitora. Ak by niekto vedel pomoct budem rad.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“