vypalit titulky k filmu

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Sardelli
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

vypalit titulky k filmu

Příspěvek od Sardelli »

Dělal to z vás někdo ? Jak nejlépe vypálit napevno titulky k filmum, kvuli prehravani AVI souboru na DVD, kde jinak přiložené titulky kraví, tak je potřebuji k souboru přidat napevno. Dík za každý tip
Slibovali mír a hojnost
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: vypalit titulky k filmu

Příspěvek od Dzin »

Sardelli píše:Dělal to z vás někdo ? Jak nejlépe vypálit napevno titulky k filmum, kvuli prehravani AVI souboru na DVD, kde jinak přiložené titulky kraví, tak je potřebuji k souboru přidat napevno. Dík za každý tip
Už to tu bylo fakt mockrát! Naposledy před týdnem.
Avi soubor? To jako film v DivX na DVD mediu? POkud třeba dělám DVD rip jako zálohu tak v DVDx je vlepím do obrazu.....ale ty si chtěl asi už do hotového AVI titles? Ne?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Sardelli
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sardelli »

Přesně tak, jde mi o to udělat DVD s několika filmy (případně na CD jako jeden film), které budou mít sub přímo v sobě, tj. nebude třeba žádného dodatkového souboru.
Slibovali mír a hojnost
Sardelli
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sardelli »

To co tu bylo mockrát je situace, kdy se to z Avi předělá do VOB, tj. čistě pro DVD, mě jde o to,zda-li to může být stále AVI, které na DVD přehrávači co umí AVI přehrál bez toho, aby měl potíže s titulky, jakože v tuhle chvíli má.
Slibovali mír a hojnost
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“