Zpomalený zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Mciahl
Nováček
Nováček

Zpomalený zvuk

Příspěvek od Mciahl »

Athlon 64 2800+ 754 asus K8N radeon 9800pro 512 od apaceru, 80WD sata.
Mam nějáky problémy se zvukem a to konkrétně že jedna sekunda záznamu trvá 2.6 sec. Jede to od znělky windousu přes hry až do konce. Ovladače Realtek97. Měsíc to šlo bez problémů ale najednou se to prostě zpomalilo. Naformátoval jsem v zoufalství i disk s tim že to bylo v konfiguraci jako na začátku se všema ovladačema ale stejně je to zpomalený. Vyzkoušel bych tu instant music, ale nemam na dvdu výstup na hluchátka. Takže pokud nemam vadnou desku tak nemam ani šajn co to může být. Jestli máte někdo nápad napište.
Sardelli
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sardelli »

Takhle opravdu těžko říci, může to být konflikt driverů, nebo prostě deskou, ty integrované nejsou nic moc. Vzhledem k tomu že jsi dělal čistou instalaci, tak to vidím spíš jako problém desky. Ale zkus nejnovější ovladače na desku, případně upgrade biosu a nebo prostě si kup nějakou zvukovku.
Slibovali mír a hojnost
Mciahl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mciahl »

S novou zvukovkou by problém nebyl, ale abych pravdu řekl tak to nechápu a docela mě zajímá čim to je. Když jsem to vyfasoval tak to šlo měsíc ok. Najednou to jelo pomalu. Hodil jsem to do stejný konfigurace jako když to bylo nový a stejně to bylo pomalený. Takže jestli je to konflikt driverů tak by to muselo být předtím. Jinak nejnovější věci mám od desky až po ovladače bzuku. Jde mi o to, že jestli to neni zkrat nebo něco s deskou, tak to jde mimo mě a nebo nějáká vyšší moc zasáhla (třeba Bill ). Mimo to díky za odpověd, konečně někdo.
Sardelli
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sardelli »

Se zvukovkami na desce je to vždycky problém, přestože kvalita jde trochu vzhůru, ale například i na tak dobré desce jako mám, když jsem zkoušel zvuk z desky, tak docela kravil. Ještě mě napadá, jestli jsi třeba nedělal něco s biosem, mrkni na nastavení zvuku. Zkus to třeba nahrat load optimized bios. Pak už nevím, buď zkusit reklamovat, nebo za pár stovek pořídit zvuk extra
Slibovali mír a hojnost
Majk44
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majk44 »

ja docela nesouhlasim.. kvalita zvukovek na desce rapidne vzrostla.. pokud si to zformatoval a nende to tak je to pri nejmensim hodne divny!
1. zkontroloval bych zapojeni..konekoru do desky
2. pri nejhorsim flash biosu
3. posledni moznost a to reklamace- asi nejpravdepodobnejsi
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala
Mciahl
Nováček
Nováček

Heureka

Příspěvek od Mciahl »

Tak jo už jsem to před docela solidní chvílí vyřešil. Nakonec poté co jsem xkrát udělal všechno možný to bylo tim že jsem měl přetaktovaný AGPčko. Musim říc že tohle jsem nečekal už jen pro to že v tom prográmku na zvednutí to bylo na normální hodnotě jak měla být. Musim říc že teď už je mi to k smích jak jsem *****, ale příště bych si to radši už odpustil. :-)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“